Dinsdag
19-12-2017 10:30
Reacties: Plantloon en meer
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Waalwijk (rondwandeling)  afstand 15  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Suzan P. (organisator / kaartlezer)  (19-12-2017)
Het was een heerlijk wandeldagje vandaag . Foto s zeggen genoeg. Fijne dagen allemaal en tot volgend jaar!
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Joke F. (20-12-2017)
Bedankt allemaal voor de gezelligheid. Prachtige tocht gecombineerd met fantastisch wandelweer. Wat wil een mens nog meer! Allemaal fijne feestdagen en voor 2018 een goed wandeljaar.  
Helma V. (19-12-2017)
Suzan bedankt voor de organisatie van deze mooie wandeltocht en voor de mooie fotoreportage. En alle wandelaars bedankt voor de gezelligheid vandaag. Verder wens ik iedereen fijne feestdagen en voor 2018 een jaar met vele mooie wandeldagen. Groetjes en tot de volgende wandeling, Helma Verkuijlen.  
Wil H. (19-12-2017)
En alweer zo n mooie wandeldag vandaag. Suzan had een mooie wandelroute uitgezet met prima horeca en een groep gezellige wandelaars, dit alles omlijst met perfect wandelweer! Rest mij jullie allemaal gezellige feestdagen toe te wensen en hopelijk weer gauw tot ziens bij een wandeling. Groet, Wil PS. Mooie foto s Suzan, leuk om nog even na te genieten! 
Joke F. (19-12-2017)
Bedankt allemaal voor de gezelligheid. Prachtige tocht gecombineerd met fantastisch wandelweer. Wat wil een mens nog meer! Allemaal fijne feestdagen en voor 2018 een goed wandeljaar.  
Willem van M. (19-12-2017)
Heel mooie wandeling en prachtige foto s, Suzan. Bedankt voor de organisatie. Ik heb erg genoten van het buiten zijn, al stond ik op een gegeven ogenblik wel met mijn mond vol mandarijn.. Iedereen fijne feestdagen en tot volgend jaar! Willem 
Bernadet V. (19-12-2017)
Bedankt Susan het was weer een hele mooie tocht,inderdaad super wandelweer en een leuke groep. Bij deze wens ik iedereen hele fijne kersdagen en een mooi wandeljaar met veel gezondheid voor 2018. Vele groetjes Bernadet. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen