Zondag
19-11-2017 10:15
Reacties: Polder Beetskoog en het Markermeer
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt Oosthuizen (rondwandeling)  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 4
 
Reactie Ger S. (organisator / kaartlezer)  (19-11-2017)
Wat een bizarre tocht was het vandaag. Met steeds maar weer wisselende weersomstandigheden hadden we perfect weer om mooie foto s te maken, maar je moest er wel wat voor over hebben. Ik vond het een prachtige onvergetelijke wandeling in goed gezelschap. Bedankt allemaal en graag tot een volgende keer. PS Bedankt voor de mooie verhalen en mooie foto s Robert en Akke. Leuk! Een mooie herinnering aan een tocht die we niet snel zullen vergeten.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
irene k. (20-11-2017)
Het was een pittige tocht met alle elementen, regen, wind en zon. En veel modder, mijn schoenen staan nog uit te dampen. Ik zag mezelf ploeteren door de modder in het filmpje grappig. Ik had het niet willen missen. Bedankt Ger voor de organisatie en de medewandelaars voor de gezelligheid. En voor de mooie fotos.  
CLEN H. (20-11-2017)
Wat een heerlijke dag, wandeler zon en af en toe een spatje regen en als dessert baggeren door de wei landen en ook nog 2 x over varen met een zelfbedienings pontje. Waar vind je dat?, in Noord Holland Het deed me denken aan vroegere tochten, waar onder de Bossche Honderd. Ik heb al veel gewandeld in dit gebied, maar dit had ik niet verwacht. Ger goed bedacht en misschien tot ziens. Robert de pont was er snel maar het heeft nog 2 uur geduurd voor ik thuis was er reden minder treinen. Nu allemaal gegroet en tot ziens Clen. P.S de fotoos zijn prachtig 
Akke V. (19-11-2017)
Mooie foto s, Robert! Ger, de link naar jouw foto s geeft bij mij een foutmelding. 
Robert P. (19-11-2017)
Zelf heb ik heel vaak gedacht om in dit gebied een wandeling buiten het seizoen te organiseren, maar te bevreesd voor slecht weer. Ger bewees dat het kan, en hoe! Kernwoorden:
Inspannend. Ontspannend. En op het eind: Spannend!
Wij bleven niet thuis achter het raam naar buiten zitten staren.
Wij werden beloond voor deze dag. Ik ben trots op ons allemaal.
Dank aan jullie.Ook ik heb fotoos ...
PS: Akke, dat filmpje van de voetstappen door de modder zegt het allemaal! Ook jij maakt mooie fotoos.
 
https://photos.app.goo.gl/I2cB3w2B0fztMIPz2..

Akke V. (19-11-2017)
Dat was een spectaculaire dag vandaag! Op-en-top Hollandse luchten boven een op-en-top Hollands landschap met lage luchten, een stevige wind zo nu en dan, felle zon afgewisseld door donkere wolkenpartijen, die meestal niet meer dan een paar verwaaide spatjes over ons loslieten. Meestal, op die ene keer na dan. Regenbogen, steeds maar weer de prachtigste stukjes regenbogen. En dan de paden van vandaag: wat hebben we lekker gesopt! En ook lekker veel hekken beklommen om niet helemaal in de modder ten onder te gaan. Het was vaak een hele puzzel waar je voeten neer te zetten om niet weg te zakken. Gelukkig is iedereen overeind gebleven. Het was een geweldige dag! Zo mooi dat we soms bijna niet konden stoppen met foto s nemen (mijn selectie via de link hieronder). Ger, dank voor dit avontuur en iedereen bedankt voor het plezier waarmee de uitdagingen werden aangegaan! Groet, en tot een volgende keer. Akke 
https://myalbum.com/album/Ua9iacYD3ake..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen