Zaterdag
30-12-2017 10:00
Reacties: Oudejaarswandeling 2.0 in het Groene Hart
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Haastrecht Concordia  afstand 17 km  aantal deelnemers op dit moment 31
 
Reactie Johan K. (organisator / kaartlezer)  (02-01-2018)
Hallo medewandelaars ! Nog nagenietend van de prachtige (wel natte ...) wandeling door de Hollandse Polders kunnen we, zo alle complimenten aanhorend, spreken van een geslaagde Oudejaarswandeling 2.0 in het Groene Hart. Het weer was goed, de sfeer was top en de wandelaars gezellig babbelend op weg, hier en daar ploeterend door de bagger .... was er geen makkelijker weg .... Het was super en wil iedereen bedanken voor de geslaagde dag ! Graag tot volgende jaar !!
 
Reacties deelnemers
gerda k. (03-01-2018)
Een late reactie! Iedereen een heel gelukkig en gezond wandeljaar. Johan bedankt voor de bijzonder geslaagde dag. Hoop ook weer op volgend jaar. En alle medewandelaars bedankt voor jullie gesprekken en prettig gezelschap! Gerda Ps. Jan, helaas kon ik de foto s niet openen, zal wel aan mij en mijn computeronkunde (mooi woord voor een puzzel) liggen. 
Jopie v.d. S. (02-01-2018)
Johan hartstikke bedankt voor de organisatie van deze heerlijke dag! De wandeling was schitterend maar best pittig vanwege de blubber en de harde wind.... het stamppottenbuffet was heerlijk. Super goed geregeld! Graag volgend jaar weer! Medewandelaars bedankt voor de gezelligheid en voor ieder de beste wensen voor 2018!. Groetjes, Jopie  
Ger S. (30-12-2017)
Dat was een prima georganiseerde dag en zeker voor herhaling vatbaar. Prima concept zo. Was een mooie rondwandeling waarbij we heerlijk hebben gebaggerd. Johan, bedankt voor de organisatie 
Jan van K. (30-12-2017)
En nog een foto. 
https://photos.google.com/photo/AF1QipOIkCVz00GJhp6XYDooYhwvmyny95WrNSel18th..

Jan van K. (30-12-2017)
Hele fijne dag gehad vandaag met de wandeling, het - gelukkig - meevallende weer en de maaltijd achteraf. Complimenten voor de organisatie en de begeleiders. 
https://photos.google.com/photo/AF1QipOuU2dlXAR3VNUsurnuuCr0doMisygYJUlQvGh8..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen