Zondag
26-11-2017 10:00
Reacties: J.S. Bach: Mis in G (Leiden), Hollands Duin, Pan van Persijn
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Scheveningen Haven - NS Leiden Centraal  afstand 22,5 + 3 km  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Rob O. (organisator / kaartlezer)  (26-11-2017)
Bij de vorige voorloop Luther Bach Cantate ging het gezongen woord, muzikale boven het gesproken, geschreven woord. Vandaag ging bij de kyrie het lichamelijke beleven boven het cognitieve, het denken. Juist dat lichamelijke hebben we vandaag zo mooi samen volbracht met lekker uitwaaien, wandelen over strand en door duin en bij pannenkoeken boerderij de Pan van Persijn. In aller gezelligheid met uitermate gezellige wandelmaatjes! Met Hartegroet, Robs.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Lien M. (28-11-2017)
Anne, wat een prachtige en leuke foto reportage, dankjewel. Groetjes Lien. Ps. Die van jou waren ook leuk hoor Rob :-) 
Anne T. (28-11-2017)
Dag Rob & Lady Walkers, wat een heerlijke wandeldag heb ik met jullie genoten over het winterse strand en door de duinen; windje in de rug en zon en wolken boven onze hoofden en geen spatje regen of hagel, wat wel voorspeld was. De afgelopen maanden had ik geen lange afstanden meer gelopen, dus de kms lieten zich bij thuiskomst wel ff voelen. Maandag geen tijd gehad om de foto s te downloaden, vandaar deze late reactie. Dank voor jullie gezelligheid en Rob dank voor deze super struindag door de duinen & langs de zee + Bach als sluitstuk in Leiden. tot ziens en groet, Anne 
https://www.flickr.com/photos/137403669@N05/albums/72157666863042879..

Frida v.d. P. (27-11-2017)
Veel dank iedereen voor de mooie dag in alle opzichten, met Rob als positieve motor. 
Angela W. (27-11-2017)
Rob, dankjewel voor de prachtige wandeling. Zoals gewoonlijk door jou geweldig georganiseerd met als verrassende afsluiting een dienst in de Pieterskerk.  
Loes van G. (26-11-2017)
Het was een supermooie wandeldag. Ik heb genoten van strand en duinen, gezellige horeca en het concert en stadswandeling in Leiden. Bedankt Rob en meewandelaars! 
Lien M. (26-11-2017)
Super dagje !!! Heerlijk weer, een super leuke groep medewandelaars, prachtige route, heerlijke pannenkoek en een mooie afsluiting in de Pieterskerk. Heel trots op onze organisator :-) dankjewel Robs ! Medewandelaars bedankt voor de gezelligheid. Ik zit nog lekker na te genieten. Lieve groet Lien. Ps. Super Ineke dat je alles terug hebt. 
Teja van R. (26-11-2017)
Ineke,fijn dat je je eigendommen terug hebt. Rob bedankt, je organisatie verliep vlekkeloos en was erg gezellig,natuurlijk ook dankzij alle meelopers. 
ineke van s. (26-11-2017)
Wat hebben we een heerlijke wandeldag gehad, mooi weer met af en toe een zonnetje, windje in de rug. Dank Rob voor deze fijne wandeldag. En ook dank voor het lekkers. Helaas heb ik een prachtig Bach concert gemist maar ik heb wel weer mijn portemonnee terug met alles erin. Dank aan de gezellige groep!  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen