Zaterdag
18-11-2017 11:45
Reacties: Wandelen en eten
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt Heemskerk (rondwandeling)  afstand 15  aantal deelnemers op dit moment 5
 
Reactie Pieter J. (organisator / kaartlezer)  (19-11-2017)
Hoi Wandelaars,
Dat was een leuke dag. Dit was de eerste keer wandelen en bij mij thuis eten. Het was even afwachten, maar we zijn niet verdwaald of verregend. Af en toe een klein buitje, maar doordat we in de beschutting van het bos bleven lopen, hadden we daar niet veel last van. Het PWN-gebied was in een mooie herfsttooi. Van het begin tot eind was het een geanimeerd gebabbel. Onderweg kwamen we nog een bijzonder late dagpauwoog vlinder tegen en de hooglanders + exmoor ponys lieten zich ook nog zien. Het verpozen halverwege in de Gasterij De Kruisberg was weer erg aangenaam. Voordat het helemaal donker werd konden we de wandeling (17,3km met een gemiddeld bewogen van 5,1km/u) afronden.
Het tweede deel speelde zich bij mij thuis af. Met wat inspanningen had ik een menu in elkaar geflanst en tot mijn grote opluchting smaakte het een en ander ook nog aardig en met nog veel meer gezellig gekletst en gelach hadden we met zijn alle een erg gezellige dag!
Bedankt en tot een volgende keer!
Hartelijke groet,
Pieter Jongkind
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Rita H. (20-11-2017)
Pieter en medewandelaars bedankt voor deze mooie dag. Ik heb intens genoten van de gezelligheid ,bijzonder gesprek waar ik nog lang over na zal denken, het heerlijke eten en pieter je kan niet alleen mooie wandelingen organiseren maar kerel wat ben jij een pracht mens en goede gastheer. Ik zie jullie allen graag weer eens terug. 
jim m. (19-11-2017)
Bedankt Pieter, Ik wist niet dat je zo goed kun koken. Super lekker en wat een leuke dag! Mooie wandeling. Mr Sunshine did it again! plus veel humour en gezeligheid. Super bedankt 
Hilly H. (19-11-2017)
Dank je wel Pieter, Voor het organiseren van deze gezellige middag en avond. Wat was het een fijne herfstwandeling waar je ons mooi in de luwte hield. Het is altijd weer een feestje om in onze prachtige Noord Hollandse duinen rond te lopen en te genieten van alles wat er onderweg op je pad komt en dat was gisteren best veel! De Schotse Hooglanders en Exmoor ponys(leuk dat je dat erbij schreef)blijven geweldig naast de veelheid aan paddenstoelen, mooie herfsttinten en als klap op de vuurpijl de prachtige vlinder! Daarna op naar Assendelft waar een gezellig vuurtje brandde en een heerlijke maaltijd op ons wachtte in jouw gezellige huis. Ik genoot van de leuke groep, de fijne gesprekken onderweg en aan tafel en hoop op een volgende keer......  
Alma P. (19-11-2017)
Erg genotenvan de wandeling, het gezelschap en het diner; Pieter is een geweldige gastheer!  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen