Woensdag
22-11-2017 10:45
Reacties: Rondje Egmond
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt Egmond-Binnen (rondwandeling)  afstand 15  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Pieter J. (organisator / kaartlezer)  (22-11-2017)
Hoi Wandelaars,
Dit was er weer eentje met een gouden randje! Heerlijk weer, een zonnetje, flinke bries, heerlijke rustige bossen en duinen, breed en hard strand en een gezellige groep. De smalle duinpaadjes die we op de terugweg liepen waren voor mij ook gedeeltelijk nieuw. Je kreeg een echt struin gevoel. Die zal ik zeker nog eens lopen. Gezellig met ze allen nog een drankje gedronken (bedankt Berta+Jan), helemaal top!
Voor de statistiek: Mijn GPS gaf aan dat we 16,9km hebben gelopen met een bewogen gemiddelde snelheid van 5,2km/u.
Tot een volgende keer!
Hartelijke groet,
Pieter Jongkind

Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Marieke G. (24-11-2017)
Bedankt Pieter voor deze mooie route en zon!Perfect gepland met de wind in de rug over het strand en leuke horeca onderweg. Medewandelaars bedankt voor de gezelligheid onderweg. 
Olga C. (23-11-2017)
Bedankt Pieter, Mooie wandeling, alles was goed, behalve de terugreis 2 uur en 36 minuten, file,,,,, Egmond is mijn een van mijn favoriete badplaatsen, in ieder geval heb ik genoten, medewandelaars ook bedankt, groet ooga 
Gerard H. (22-11-2017)
Wat woon ik toch in een mooie omgeving! En met dit mooie najaarsweer komt het helemaal tot z n recht. Bedankt allemaal voor deze mooie dag! 
Marjon B. (22-11-2017)
Pieter, wat was ik blij dat je me van de reservelijst hebt gehaald. Het was prachtig weer, een prachtige wandeling en ook nog eens heel gezellig met zijn allen. Bedankt en tot de volgende keer! 
Thea A. (22-11-2017)
Pieter bedankt voor de wandeling. Het weer was een cadeautje! Wat zijn de duinen prachtig en wat is het strand mooi met dat stuivende zand. Ik had een prima dag. Allemaal bedankt voor de gezelligheid en tot een volgende keer misschien.  
Miek B. (22-11-2017)
Een prachtdag, het kon niet beter. Pieter en medewandelaars bedankt en tot ziens! 
Hans N. (22-11-2017)
Een prachtige dag vandaag. Dank je wel Pieter ook voor de foto s Verder allemaal bedankt voor de gezelligheid het was een top dag. Ik heb een paar foto s de laatsten in Bakkum na de wandeling waar ik nog net voor het donker 3 geocaches vond Groetjes vanuit Voorhout Hans 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen