Zaterdag
02-12-2017 11:00
Reacties: LAW 6 Het Grote Rivierenpad, etappe 8
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Schiedam (kerkbuurt) - skibaan Bergse Bos Rotterdam  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Jolanda B. (organisator / kaartlezer)  (02-12-2017)
1 december gaat de meteorologische winter in en dat mochten we vandaag merken. Mist, gladheid en een temperatuur tussen de nul en vijf graden..... Dat ik vandaag dan een groep van 13 personen bij me had, vond ik super! De eerste 10 km hadden we boven het gemiddelde gewandeld. Het weer is daar ook naar om warm te blijven. Bijna geen stops want afkoeling ligt op de loer. Toen zagen we plots een boot met de goedheiligman met zijn pieten aankomen varen. En dat was een goed voorteken voor wat betreft de horeca. Want in de geplande horeca mochten geen honden maar bij Zotte was het geen probleem. Best een chique uitziende tent, waar al snel een en ander werd omgebouwd voor de groep. Echt veel keus hadden ze niet maar de cheesecake, tomatensoep en kreeftensoep met warme stukjes brood waren prima. Helemaal weer opgewarmd gingen we weer op pad. De zon probeerde nog heel even zijn best te doen maar helaas..... De laatste herfstbladeren waren nu wel zo n beetje gevallen en alles is klaar voor het winterseizoen. Op het eindpunt in de skichalet nog lekker aan de glühwein gezeten en met roze wangen op naar huis. De foto s geven weer een mooie afspiegeling van onze wandeling. Allemaal bedankt voor de gezelligheid en Hasta Siempre (tot ooit)!
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Ans T. (04-12-2017)
Bedankt voor de gezellige dag en de mooie foto s. 
Marja F. (02-12-2017)
Hallo Jolanda, mooie foto’s. Het was weer een heerlijke wandeling. Even een berichtje voor Marion: de reis is al volgeboekt. Jammer. 
Loes van G. (02-12-2017)
Jolanda bedankt voor de mooie wandeldag. Ik heb genoten van de omgeving en gezellige gesprekken. De foto s zijn ook prachtig. Groetjes, Loes 
Sandra T. (02-12-2017)
Wat een prachtige herfstfoto s! Het was inderdaad waterkoud, maar met stevig doorstappen is dit goed te doen. Ik zie aan de foto s dat ik niet goed heb opgelet, 2 van de 3 molens en de winterbloesem gemist 😱. Maar ik heb een aantal hele fijne gesprekken gevoerd en dat is ook belangrijk ☺. Dank weer Jolanda voor de organisatie en tot volgende.keer!  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen