Zondag
26-11-2017 10:30
Reacties: NS wandeling De Hierdense poort
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt NS Nunspeet - NS Harderwijk  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 13
 
Reactie Ger S. (organisator / kaartlezer)  (26-11-2017)
Ik moest er een stevige treinreis voor over hebben, maar dan heb je ook wat. Na wat gedronken te hebben bij Brasserie het Stationshuisje en op de uitkijktoren even een blik op de omgeving te hebben geworpen, konden we van start. Een mooie afwisselende NS-wandeling met een verrassend mooi Harderwijk aan het eind van de rit. Ik heb het naar je zin gehad en jullie hopelijk ook allemaal. Graag tot een volgende keer.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Peter V. (27-11-2017)
Het was een mooie en in meerdere opzichten een afwisselde wandeling, want naast het feit dat we verschillende gebieden tussen Nunspeet en Harderwijk hebben gezien, hebben we zowel regen als zonneschijn meegemaakt. De aankomst in Harderwijk met de gezellige boulevard en mooie centrum maakte de wandeling helemaal af naar mijn idee. Leuke gesprekken met een enthousiaste organisator en medewandelaars gevoerd, dat maakt dat ik deze wandeling zeker blijf onthouden. Bedankt Ger! 
Loes van D. (27-11-2017)
mooie wandeling, leuke gesprekken en gezellige nazit! Bedankt allemaal en mogelijk tot een volgende keer 
Tini H. (26-11-2017)
Dag Ger en medewandelaars, een mooie afwisselende wandeling door mooi heide- en bosgebied, over zandvlakte en door open landschap. En een gezellige horeca in een heus kasteel. Ger, bedankt voor het organiseren van deze wandeling, groet aan allen, Tini  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen