Vrijdag
29-12-2017 10:25
Reacties: Wandelen in het riviergebied
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Leerdam - NS Gorinchem  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Rien van den B. (organisator / kaartlezer)  (30-12-2017)

 
Reacties deelnemers
Corine B. (31-12-2017)
Bert en Rien, leuk dat jullie een keer meededen met de wandelsite en hopelijk voor herhaling vatbaar. Omgekeerd was het een goede reclame weer eens mee te wandelen met de wandelpool. Dank voor de puike organisatie. Een opperbeste stemming, gezellige medewandelaars en veel regen, natte sneeuw en wind, het beproefde recept voor een dag ouderwets uitwaaien in het rivierenland. Allemaal graag tot een volgende keer! 
Marja van Z. (31-12-2017)
Hallo Rien en Bert, ik vond het heel erg leuk om eindelijk..... weer eens met jullie mee te wandelen,door het prachtige rivierengebied van de Linge en de Waal. Eerst was het droog,daarna erg nat. Wij trokken er ons weinig van aan en probeerden de twee hazen bij te benen. Bert en Rien, hartelijk dank voor de mooie wandeling. ik heb genoten! Ook dank aan de medewandelaars voor de gezelligheid.  
Ottelien W. (30-12-2017)
Ha Rien en Medewandelaars.. wat een belevenis langs de Linge, in de zompige vruchtbare plakkerige glibberklei, langs de schattigste dijkhuisjes, ruwhouten schuren, gevaarlijke honden en natte sneeuw. Ik loop al een tijdje mee met Pool en Site, een jaar of tien, maar nooit nooit ontmoette ik Bert, ontmoette ik Rien. Het was me een genoegen, nu eindelijk dan. Dank voor de sportieve stoere interessante en gezellige dag. Fijne medewandelaars en een mooi terrein. Groet en graag tot ziens, ottelien  
Dick Z. (29-12-2017)
Het was een regenachtige wandeldag met leuke horeca en gezellige gesprekken. Aan het begin van de wandeling was het nog droog en konden we genieten van het mooie landschap. Rien en Bert heel erg bedankt voor het organiseren van deze wandeling. 
Hans D. (29-12-2017)
Rien en Bert, Dank jullie wel voor de organisatie van deze wandeling. Leuk om weer eens te hebben bijgepraat. Het weer had misschien een ietsje beter gekund, maar het was een mooie route, goede horeca en een prima gezelschap. Iedereen bedankt daarvoor en, wie weet, tot een volgende keer. Hans 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen