Zondag
17-12-2017 11:00
Reacties: Duinen, strand en zee
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Katwijk (rondwandeling)  afstand 16  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Cees van D. (organisator / kaartlezer)  (18-12-2017)
Voor het eerst een wandeltocht voor mij als organisator. Alle ingredienten werkten mee om er een geslaagde dag van te maken. Prachtig winterweer een leuke groep en een mooie omgeving. Bedankt voor jullie bijdrage en Ik zie jullie graag weer terug op een volgende wandeling.
 
Reacties deelnemers
Nel van der M. (19-12-2017)
Ha Cees, dit was een hele mooie start van jouw carrière als organisator. Ga zo door! Alle medewandelaars bedankt voor jullie gezelschap. Het was weer gezellig! groetjes, Nel. 
Ineke D. (18-12-2017)
Het was een prima wandeling. Mooie route en we boften met het weer. Bedankt Cees voor de organisatie en anderen voor jullie gezelschap. 
Anne van M. (18-12-2017)
Heerlijke dag Cees. Ga zo door! 
Lien M. (17-12-2017)
Top gedaan Cees ! Een mooie tocht, gezellige horeca, heerlijk weer en een groep leuke medewandelaars. Ik kijk uit naar je volgende wandeling :-) Groetjes lien. 
Henriette B. (17-12-2017)
Hallo Cees, wandelen door de duinen en langs het strand is sowieso een feest. We hadden daarbij een blauwe lucht, en dat na al die regen en sneeuw. Echt boffen. Het was een prachtige route en een gezellige groep wandelsiters. Cees, gefeliciteerd met de eerste door jou georganiseerde wandeling. Dat er nog velen mogen volgen. Groet aan allen, Henriette 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen