Zaterdag
23-12-2017 10:30
Reacties: Vrienden van het Voetstappenpad Special Edition
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt Laren (rondwandeling)  afstand 24  aantal deelnemers op dit moment 14
 
Reactie Robert P. (organisator / kaartlezer)  (23-12-2017)
Deze Special Edition werd wel heel speciaal. Zoveel deelnemers deze keer, dat de grote tafel overbezet raakte zelfs. Voordat we het wisten waren we al bij Kievitsdal, waar de bediening uit zichzelf al de tafels bij elkaar zette. Het duurde iets langer door de defecte sinaasappelautomaat, maar deze was dan toch wel heel lekker bevonden. Onderweg kwam assistentie van Ivo goed van pas om de groep even op te houden, zodat Ottelien en ik de picknicktafel konden voorbereiden voor warme choco en heerlijke cake. Door naar Hilversum waarop Ivo de suggestie had om een nieuwe horeca uit te proberen. Ook deze was speciaal, namelijk een verzorgingshuis, waar op dat moment zelfs een verjaardag werd gevierd. Het duurde hier even voordat de tostis klaar waren, maar ook deze waren goed bevonden. Het dreigde later zeer vroeg donker te worden dus hebben we de pas er nog flink ingezet. Bij de steen was het gelukkig nog steeds licht, en de beloning lag op het eindstuk over de heide waar we geleidelijk aan het bijzondere licht zagen veranderen, en pas bij aankomst was het echt donker. Velen konden bij deze wandeling onderweg bijpraten met elkaar, en kennis maken met onbekenden. Na afloop gingen mensen naar huis, anderen bleven nog even nadrinken. Daar werden afstanden gemeld van 25 hoog tot 26 laag. Na afloop wilde Reitz nog echt in het donker lopen, en hebben we met zijn vieren nog even het paadje over de heide terug gelopen. Dank aan jullie allemaal voor deze geslaagde voltooiing van zes jaren maandelijks voetstappenpad. Er is veel inspiratie opgedaan voor komend jaar. Tot binnenkort!
PS Dank je Betty, voor de herinnering in foto s.
 
Reacties deelnemers
Betty K. (25-12-2017)
Wat heb ik, met uitzondering van foto s, nog extra toe te voegen aan bovenstaande reacties? In ieder geval allemaal bedankt en met name Ottelien en Robert voor de verrassende lekkernijen onderweg. 
https://photos.app.goo.gl/BtT32hf76xOXhpdT2..

Els K. (24-12-2017)
Dank voor deze speciale editie van het befaamde voetstappenpad, compeet met gedekte tafel, chocomel - al dan niet warm, home made cake en een geanimeerd gezelschap.  
Ottelien W. (23-12-2017)
Vrienden, Voetstappers, Wandelaars, een mooie aflevering in deze zesjarige reeks. Een grote gezellige groep, een zaterdag waarop we voor het eerst de geuniformeerde bewoners van het huisje bij de picknickbank waarnemen: het zijn scouts, bezig met vlagvertoon en padvinders-activiteiten. Aardige jongens - ze gunnen ons de tafel en wij hun een bekertje chocola. Verderop gunt het organiserend voetstap-comite ons een blik op een toekomst-scenario voor ouder wordende wandelaars.. Na de Zonnestraal verkennen we nu Hilverzorg. Prima koffie daar! Voor soep moeten we nog wat harder lopen, maar de tosties zijn Top. Vooralsnog maken we geen kans, geloof ik, op permanent verblijf daar. We komen nooit langs die indicatiecommissies: 25 kilometer lopen we soepeltjes over de hei. Beste wandelvrienden, groet en tot ziens in de laatste dagen van t jaar en daarna in 2018 graag weer.  
Akke V. (23-12-2017)
Zes jaar maandelijks voetstappenpad... Een mijlpaal van bijzondere volharding en bewijs van kwaliteit! Ik mocht vandaag voor het eerst mee, een soort pasgeborene dus op deze jubileumwandeling. Het was een mooie eerste ervaring! Allen bedankt voor de gesprekken en het gezellig samen op wandelen, en natuurlijk vooral Robert voor de organisatie en Ottelien en Robert voor de warme winterse verrassing, bereid op een feestelijk kerstversierde picknicktafel! Tot ziens bij een volgende keer. Groet, Akke 
Arent B. (23-12-2017)
Ivo-voetstappenpad Goed idee om bij dit zevende jubileumjaar de tocht om te dopen tot het "Ivo-voetstappenpad" Ik ben vóór! Bedankt Robert en de andere wandelaars voor deze sfeervolle wandeltocht. Ook een speciaal dankjewel aan Ottelien en Robert voor de verrassing met warme chocomel en de heerlijke kruiden-en- notenkoek! Super! Fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling, Arent  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen