Zaterdag
16-12-2017 10:30
Reacties: Wandelen in De Acht Zaligheden: Knegsel
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Knegsel (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Willem van M. (organisator / kaartlezer)  (16-12-2017)
Zalig past wel een beetje bij de wandeling, vind ik.Nou ja, toch behoorlijk zalig. Dorpen, boerderijen, bossen, het kwam allemaal voorbij. Iedereen bedankt voorde gezelligheid en misschien tot een volgende tocht in de een van de 8 zaligheden. En het buffet bij de Chinees smaakt uitstekend!
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Alice W. (17-12-2017)
Het was weer een gezellige dag, mooie afwisselende tocht en, voor het grootste deel, prima wandelweer! Willem, bedankt weer voor de organisatie en Hilde, bedankt voor de leuke foto s! 
Ine van der Z. (17-12-2017)
Ook ik heb genoten van deze zalige wandeldag. Het gevarieerde weer maakte deze dag compleet: zon, prachtige wolkenluchten, een mooie regenboog en och, die regen op het eind... Willem, dank je wel weer voor de organisatie en iedereen dank voor een gezellige dag. Hilde, dank je voor de mooie foto’s. Graag tot een volgende wandeling in de 8 zaligheden of elders. Groetjes, Ine  
Hilde K. (16-12-2017)
De Acht Zaligheden: Knegsel. Vlakbij, maar al jaren niet geweest. Zonde natuurlijk met die afwisseling van natuur, landbouw, dorpjes en ook nog eens grafheuvels. Ontdekken met de Wandelsite, verder weg en om de hoek.
Willem, weer puik georganiseerd en lekkere mandarijntjes. Medewandelaars, het was weer erg gezellig. Waarlijk een zalige dag. 
https://photos.app.goo.gl/xMWqv4OkbamGgKla2..

Wil V. (16-12-2017)
Willem het was een heerlijke dag, bedankt voor de organisatie! Iedereen groeten. Willem eet lekker daar! 
Marjolanda K. (16-12-2017)
Inderdaad n mooie wandeling in prettig gezelschap. Bedankt weer voor de organisatie ervan!. Smakelijk nog!! Tot ziens in de volgende zaligheid. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen