Zondag
10-12-2017 11:15
Reacties: Langs Papenberg, kwal en radartoren
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Castricum (rondwandeling)  afstand 21 km  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Pieter J. (organisator / kaartlezer)  (10-12-2017)
Hoi Wandelaars, of eigenlijk bikkels, want het was een tocht voor echte diehards. Het waren wandelaars vandaag die zich niet lieten intimideren door het gegeven weeralarm voor sneeuw en verwachte gladheid. OK, die sneeuw en gladheid hebben we gehad en we hebben er van genoten! De groep leek af en toe op een uitgelaten schoolklas. Wat een beetje sneeuw en wind al niet kan doen. Het was een heerlijke dag in een prachtig winterlandschap. De kudde paardjes gaven nog extra tintje aan het geheel. Een heerlijke dagje, bedankt Koning Winter!
Voor de statistiek: we hebben 20,1km met een bewogen gemiddelde van 4,9km gelopen.
Bedankt voor jullie gezellig- en aanwezigheid!
Hartelijke groet,
Pieter Jongkind
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
james b. (10-12-2017)
Een fantastische wandeling temidden van een waanzinnig winters tafereel. Fijn gezelschap met veel enthousiasme. Nu heerlijk thuis met een bord snert en warme sokken aan mijn voeten. Pieter bedankt voor de organisatie van deze tocht. Gr. James  
Mary D. (10-12-2017)
Wat een leuke foto s. Ik heb genoten! Dankjewel Pieter voor de mooie wandeling en natuurlijk ook alle wandelaars. Wieweet tot ziens. Nu lekker languit op de bank! Groetjes, Mary 
marion h. (10-12-2017)
nu zittend bij de warme kachel geniet ik nog na van deze mooie dag! Vertrokken op een gewone winterdag en onderweg beland in een witte wereld! Ik vond het een schitterende wandeling, met een leuke stop in de strandtent Zand. De sfeer was prima, met gezellige gesprekken. Pieter, bedankt voor je organisatie en de mooie fotos! 
Relinde P. (10-12-2017)
leuk!! was heerlijk!!leuke foto,s ;-) thanks  
Annelies C. (10-12-2017)
Wat een heerlijke dag, goed gekleed op stap en genoten van de witte wereld en de grote sneeuwpoppen die we bijkant waren geworden. Beetje vertraging met de trein maar voornamelijk op de fiets naar huis, nu ook heerlijk de verwarming aan en nagenieten van deze wonderlijke witte wereld wandeling. Pieter en medewandelaars bedankt voor de gezellige dag !!! 
Gerard H. (10-12-2017)
Eigenlijk niet verwacht dat de wandeling zou doorgaan. Gelukkig wel. Het werd een tocht die bij zal blijven. Heerlijk zo n wandeling door de sneeuw. Samen met een leuke groep en leuke gesprekken gehad. Bedankt Pieter, ook voor de foto s. 
Jeannette P. (10-12-2017)
Het was wat je noemt een echte winterwandeling. Zeer sfeervol.. Ik hoop dat iedereen veilig thuis is gekomen? Pieter bedankt voor de organisatie en de foto s. Iedereen bedankt voor de gezelligheid tijdens de " barre" tocht. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen