Woensdag
06-12-2017 10:15
Reacties: Door Voorschoten en de Horsten
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Voorschoten (rondwandeling)  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Ton van het H. (organisator / kaartlezer)  (06-12-2017)
Vandaag een heerlijk rondje om het Drollendorp gelopen. We hadden het weer mee, want het was zacht, droog en met een heerlijk uitwaaiwindje erbij. De groep was een gezellig clubje met veel humor, wat mij een gevoel gaf van een dagje uit. De pauze bij de dorps Dominee (eigenaresse van het Wapen van Voorschoten) blijft altijd gezellig. Ook in het (nieuwe) Hof van Duivenvoorden was het goed toeven. Maxima had helaas geen tijd om ons te ontvangen, omdat zij de slingers moest ophangen voor de verjaardag van Amalia. En het huis van Maria Poetin staat nog steeds te koop, dus leifhebbers??? Al met al heb ik vandaag weer genoten. Allemaal bedankt voor de gezelligheid en Jan en Cees bedankt voor het aangeboden drankje. Heel tof!!! Ik heb voor jullie een foto reportage gemaakt. Dus bekijk deze fotos en geniet nog even na. Allemaal de hartelijke groeten en misschien tot ziens. Ton.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Marjan G. (06-12-2017)
Een dagje uit met Ton en leuke medewandelaars met vooraf informatie over wetenswaardigheden onderweg. Na de Vlietlanden en de Hof van Duivenvoorde stond onze wandeling in het teken van de Oranjes. De visstek van Wilhelmina werd bekeken en "onze" heren maakten een babbel met de bewaking bij het hek naar De Eikenhorst. Een leuke dag met bijzondere horecastops en goedgemutste metgezellen.Dank allemaal!  
Petra M. (06-12-2017)
Beste Ton, Het was weer een top dag. Wederom bedankt voor de leuke wandeling en mooie fotos. Het was een leuk gezelschap. En ik leer steeds meer mensen kennen. Mocht ik jullie in de tussentijd niet meer zien dan wil ik graag iedereen fijne dagen en een mooi uiteinde wensen. Tot in 2018 !!! Groeten, Petra. 
ineke van s. (06-12-2017)
wat een heerlijke wandeldag. Best aardig weer voor een december dag. Leuke groep, gezellige gesprekken. Dank Ton voor deze mooie wandelroute en de leuke horeca plekjes. Het blijft een prachtig gebied. Had ik ook maar een paleisje in de Horsten.... Hoewel? Graag tot een volgende wandeldag. En dank aan iedereen voor de leuke dag.Ineke van Staaveren 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen