Dinsdag
05-12-2017 10:30
Reacties: EXTRA Van Seldensate naar kasteel Heeswijk
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Berlicum/Middelrode (rondwandeling)  afstand 14 km  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Bernadet V. (organisator / kaartlezer)  (06-12-2017)
Wat was het een gezellige middag zonder regen,twee weken geleden had ik de tocht geannuleerd wegens heel veel regen,dus mijn keuze is goed geweest.(gelukkig) Op 5 dec mogen de pepernoten natuurlijk niet ontbreken en die waren ook uitgedeeld,en de manderijnen waren er ook weer bij. Bij deze wil ik iedereen bedanken voor de gezelligheid,ik heb er van genoten en hopelijk tot ziens bij een andere wandeling . Vele groetjes: Bernadet.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Ellen van B. (08-12-2017)
Heerlijk dagje buiten Bernadet. Lekkere wandeling door een mooi stukje Brabant. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot een volgende keer. Ik loop graag nog eens mee. 
Anke B. (06-12-2017)
het was een mooie, niet te lange wandeling op een rustige winterdag! heerlijk om buiten te zijn en ook erg fijn om met jullie te lopen. Dank Bernadette voor de organisatie en tot een volgende wandeldag! Groet Anke 
Willem van M. (06-12-2017)
Ik vond het een heel mooie tocht, langs die mysterieuze ru├»ne van Seldensate , over de modderige dijk naar dat mooie kasteel Heeswijk. De terugweg langs dezelfde weg was geen straf, want zo zagen we dat moois nog eens van de andere kant. Op tijd terug was op deze dag extra handig. Bernadet, bedankt voor de organisatie en de anderen voor de gezelligheid!  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen