Zaterdag
30-12-2017 11:00
Reacties: LAW 6 Het grote Rivierenpad, etappe 9
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Rotterdam - Moordrecht  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Jolanda B. (organisator / kaartlezer)  (30-12-2017)
Helemaal ingesteld met een zeiljack en regenbroek, op een dag met wind en regen, die ons in de rug naar het oosten zouden begeleiden, was het verrassend werkelijk geen enkele druppel te beroeren. We begonnen gelijk met een klim naar het hoogtepunt van deze wandeling. Alles in het kader van de warming-up. Mooi uitzicht over de directe en verre omgeving. Soms stampend door de plassen maar grotendeels toch over asfalt gewandeld. In zevenhuizen een heerlijke lunchstop gehad waarbij we vandaag weer een woord aan onze vocabulaire kunnen toevoegen: Tuille. Verder door naar Nieuwerkerk en vandaar weer door naar Moordrecht. Af en toe probeerde de zon ons te verleiden, maar helaas niet gelukt. Aan het eind bij de pont vonden we nog een wijnwinkel die illy koffie schonk en waar we nog even lekker hebben nagepraat. Helaas zonder de ov-ers die toch voor de zekerheid de bus maar namen die slechts 1x per uur ging. Wij hebben weer genoten. Allemaal bedankt voor de gezelligheid en het meewandelen. Hasta Siempre (tot ooit)!
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Sjouk O. (01-01-2018)
Hoi Jolanda, dank voor de mooie wandeling, veel wind, maar droog. Leuk om Andre voor het eerst te ontmoeten. Iedereen een goed nieuwjaar gewenst. Groeten van Fons en Sjouk. 
Boes W. (31-12-2017)
heerlijk gewandeld. prettig tempo en goed gezelschap. Iedereen bedankt en Jolanda een beetje extra.  
Ans T. (31-12-2017)
Het was weer een leuke dag. Gelukkig konden de regenpakken in de tas blijven. Allemaal een goede en gezellige jaarwisseling gewenst.  
Loes van G. (30-12-2017)
Bedankt Jolanda voor deze mooie en gezellige wandeldag. Fijn dat ik vanaf de reservelijst toch nog mee kon. Groetjes, Loes 
marion h. (30-12-2017)
Weer een heerlijk ontspannen wandeldag gehad! Het weer was boven verwachting goed en het was lekker uitwaaien zo tussen kerst en oudjaar in. Een mooie afsluiting van het jaar! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen