Dinsdag
26-12-2017 10:00
Reacties: Eem & Soester Berg
provincie Utrecht  vertrekpunt eindpunt Amersfoort (rondwandeling)  afstand 25  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Hein A. (organisator / kaartlezer)  (26-12-2017)
Wandelaars, dank voor het bestormen van Amersfoorter & Soester Bergen, voor het paraderen door de Paltz en voor het ijlen langs Enk & Eem in jullie genereuze gezelschap. Betty & Akke: dank voor de mooie luchten en schaduwen.
 
Reacties deelnemers
Theo L. (28-12-2017)
De Lange Duinen, Korte Duinen, Soester Eng, Eemvallei; het zijn zo langzamerhand bekende gebieden voor ons geworden. Maar wat zetten de verschillen van de seizoenen en het tijdstip van de dag het landschap weer in een ander licht. En dat mooie namiddagstrijklicht is prachtig te zien in de opnamen van Akke en Betty. Ten slotte: wat was het geserveerde vegetarische eten in het Indonesisch restaurant heerlijk; ook een aanrader voor vleeseters.
Dank Hein en alle wandelaars voor een heel mooi dagje. Hoi.  
Betty K. (28-12-2017)
Prachtige foto s Akke. En idd de foto met zilverreiger staat is heel mooi geworden. 
Akke V. (27-12-2017)
Veeeel minder snel dan Betty en ook veeel minder foto s, maar nog wel een paar via de link hieronder. Ik was niet van plan foto s te maken, maar het licht werd te mooi en dan moet je wel. En die grote zilverreiger die zo prachtig overzeilde in dat late zonlicht is er nog best aardig op gekomen. Over de kwaliteit van de wandeling, het gezelschap en het eten is door de anderen al voldoende gezegd: Top! Nog een kleine aanvulling: de kroketten in t Hoogt waren dat ook. Hein en mede-wandelaars bedankt en tot een volgende keer! Groet, Akke 
https://myalbum.com/album/vzVHFuJZBZwc..

Reitz J. (27-12-2017)
Hein en allen van de groep dank voor de prachtige wandeling. De eerste dag van deze week met eindelijk geen grijze dag maar zon en daardoor prachtig licht over de duinen en over de Engh. Dank Karin voor de boterkoek en Betty voor de mooie foto s, waar dat zonlicht, de wolken en de watertjes, bijzonder mooie foto s opleveren. Het etentje was als afsluiting heerlijk en erg lekker. Groet en tot de volgende keer. 
hanneke k. (27-12-2017)
Dank allemaal voor deze mooie 2e kerstdag wandeling, ik heb genoten van jullie gezelschap, het verrassende landschap en het lekkere eten. Dank Hein voor de prima organisatie.  
Choi Bing L. (27-12-2017)
Dank voor het gezelschap! Ik heb genoten! 
Robert P. (27-12-2017)
Het was een avontuurlijke dag, met goede afloop! We vonden elkaar. 
Theo V. (26-12-2017)
Hein, een boeiende wandeling en een uitstekend restaurant. Dank voor de organisatie. Groet Theo Vermeulen uit Rotterdam.  
Ottelien W. (26-12-2017)
Wow Betty, wat ben je lekker snel met die foto s! Dank je wel. Ze zijn hard nodig wat mij betreft om de veelheid aan indrukken van de dag op een rijtje te krijgen. Dat prachtige lage heldere decemberlicht, stralend over de Soester Eng. Beeldschoon. Ik was er stil van toen ik het zag, en nu weer! Hein, het was helemaal heerlijk. Dank je wel! Medewandelaars, het was weer reuze fijn met jullie, en inderdaad, Karins walnoot-boterkoek een feestelijke kerst-tractatie bij het hutje van Theo. Groet en graag tot ziens, Ottelien  
Betty K. (26-12-2017)
Weer opnieuw een voortreffelijke wandeling die we met een lekker etentje hebben afgesloten. Dank je wel Hein. Ook de anderen bedankt voor jullie gezelligheid en Karin voor de heerlijke koek.Tot de volgende keer. Zie de link voor de foto s.  
https://photos.app.goo.gl/s5WlMSyFzPzQx1rd2..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen