Zondag
31-12-2017 10:00
Reacties: Veluwezoom & Wolfhezer Beek
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt Wolfheze (rondwandeling)  afstand 22  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Hein A. (organisator / kaartlezer)  (31-12-2017)
Het was een mooie dag, grijs, onwaarschijnlijk droog, broeierig en met een prachtige afsluiting in De Tijd. Wandelaars heel erg bedankt voor jullie gezelschap op deze bijzondere dag.
 
Reacties deelnemers
Margret K. (01-01-2018)
Wat een heerlijke afsluiting van 2017! Het heeft iets gezelligs, het tikken van de regen tegen het parapluscherm en het soppende geluid als je door zompige paden loopt. Ik vond het heerlijk uitwaaien in heel aangenaam gezelschap. Gezellig om met z n allen in "De Tijd" de laatste wandeling van het jaar af te sluiten met een drankje en een proost op Hein, die zo n mooie wandeling voor ons georganiseerd had. Bedankt Hein, en allen: tot ziens tijdens een wandeling in dit nieuwe jaar! 
Lia de R. (01-01-2018)
Dag Hein, parapluutje op, parapluutje af, wat een heerlijke, mooie, winderige, droge, gezellige wandeling was het. Hartelijk dank! Medewandelaars ook bedankt. Monique en Betty, het is nagenieten adh van jullie foto s. 
Theo L. (01-01-2018)
De zuidelijke Veluwezoom tussen Doorwerth en Arnhem is een veel belopen wandelgebied. Bos, akker, sprengenbeek, heide en hoog-laag geven de variatie in het landschap.
Dan buigt Hein zich over dit gebied. Met zijn talent paden- aaneenknopen kwam ook op deze oudejaarsdag een prachtige nieuwe route tevoorschijn. Nu was onze blik voor een groot deel gericht op het modderpad voor ons. Graag loop ik de route nog eens in de zomer.
De wandeldag is mooi in beeld gebracht door Betty en Monique. Opvallend vond ik de opname van een donker gekleurd brok hout, door beiden in beeld gebracht. Is dat een bewerkt stuk hout of door de natuur gevormd? Dank Hein en medewandelaars voor een fijne dag met elkaar. Hoi.  
Betty K. (31-12-2017)
Allen weer bedankt voor deze gezellige oudejaarswandeldag wederom door een prachtige omgeving. Hein weet dat wel voor elkaar te krijgen. Ik hoop er in het volgende jaar nog meer mee te mogen lopen. Wat een prachtige foto s heb je gemaakt Monique. Een lust om naar te kijken. In de link mijn bescheiden fotobijdrage.  
https://photos.app.goo.gl/Z2sUe7uhQQpF34oI3..

Monique P. (31-12-2017)
Hein, het weer dat achteraf 100% mee viel, de klimmetjes, de nodige modder onderweg en niet te vergeten de mooie wandeling maakte het tot een leuke oudjaarsdag. Graag tot een volgende keer! Groetjes Monique 
https://myalbum.com/album/W44SG72p3K3E..

Ingrid H. (31-12-2017)
Dag Hein, Wat hebben we weer een prachtige wandeling van jou voorgeschoteld gekregen. Hebben er van genoten, ondanks de regen,en de bagger paden. Nogmaals bedankt en tot en volgende keer. Groetjes Ben en Ingrid.  
Ottelien W. (31-12-2017)
Ha Hein, Ha Medewandelaars op deze laatste dag. Mag ik de eerste zijn? De reacties openen? Dankzij een voorspoedige thuisrit in een superieur racemobiel was ik ruimschoots als eerste weer onderdak, denk ik. Het leek op de weg veel harder te regenen dan tijdens de tocht. We hebben een groot deel van de dag droog kunnen lopen en kunnen dromen van hoger honing en van dertig miljoen. Verblind door die vooruitzichten liet ik onverschillig mijn poncho te grazen nemen door grijpgrage braamtakken. Verder zonder kleerscheuren de dag doorgebracht. Paden, wegen, sluipdoorgangen. Onder en over het water. Van de tijd naar de tijd en mooi op tijd weer terug. Lieve lieden, ik gedenk de dagen die achter ons liggen. Laten we er in 2018 weer iets moois van maken met mekaar. Groet en graag tot gauw, ottelien  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen