Dinsdag
02-01-2018 10:30
Reacties: EXTRA Wandeltocht De Horsten
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Den Haag CS - NS Voorschoten  afstand 19 km  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Karin S. (organisator / kaartlezer)  (02-01-2018)
Vandaag de 1e wandeling georganiseerd in 2018. En dat is goed bevallen! Rond half 11 vertrokken we richting Wassenaar. De tocht ging door het Haagse Bos, via de statige wijk Marlot naar de 1e en enige horeca die vandaag geopend was. Na de koffie en thee met cake, liepen we verder naar de Horsten om uiteindelijk bij Voorschoten de trein te nemen. Het was een leuke en ontspannende dag! Tot ziens allemaal en tot op een volgende wandeling. Gr. Karin
 
Reacties deelnemers
Lien M. (03-01-2018)
Zeker een goed begin van het nieuwe jaar ! Bedankt voor de organisatie Karin. Ik hoop dat er nog veel tochten van je volgen. We troffen het enorm met het weer. Medewandelaars bedankt voor de gezelligheid. Graag tot ziens allemaal. Groetjes Lien. 
Sandra van E. (02-01-2018)
Hai Karin en medewandelaars, Vandaag genoten van de afwisselende wandeling in het statige deel van Den Haag. Fijn gezelschap en ontspannen sfeer. Een goed begin van het nieuwe jaar! Bedankt Karin voor de organisatie! 
selma p. (02-01-2018)
Bedankt voor de organisatie Karin! Het was n mooie afwisselende wandeling met gezellig gezelschap;) Groet Selma 
Dick Z. (02-01-2018)
Bedankt Karin voor deze gezellige wandeldag. Het was leuk om weer eens door de Wassenaarse landgoederen en de Horsten te lopen. Deze gebieden zijn in alle seizoenen mooi. 
Tiane H. (02-01-2018)
Hallo Het was een gezellige wandeldag. Karin:bedankt voor de organisatie! Tiane  
Tom van den B. (02-01-2018)
Karin zoals gewoonlijk was het weer een prima wandeling én met gezellige mensen. Bedankt voor het organiseren en tot de volgende keer.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen