Vrijdag
22-12-2017 11:00
Struinen door bos en duinen
provincie Noord-Holland vertrekpunt eindpunt Vogelenzang (rondwandeling)  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 11 (vol)
van de organisator / kaartlezer
 Omschrijving 
We maken een wandeling door de Waterleidingduinen. Het leuke van dit gebied is dat je van de paden mag af gaan. Struinen wordt dat genoemd. Soms kan dit vermoeiend zijn. Duindoorn, bramenstruiken, takken, ed. kunnen het lopen soms flink bemoeilijken. Regelmatig moet er een duintje of heuveltje worden beklommen. Het is geen lichte wandeling en een behoorlijke conditie is vereist.

De beloning is dat je een aantal keren wat herten (en misschien een vos of ijsvogeltje) zal tegenkomen. Gelukkig lopen we ook over gewone paden. De exacte route is niet geheel te voorspellen. We eindigen bij het Pannenkoekenhuis Oase met een drankje voor de liefhebber.

 Hoe kom ik er?
Bezoekerscentrum Oranjekom (1e Leijweg 2, Vogelenzang) is bereikbaar met Connexxion-bus 9 vanaf NS station Heemstede-Aerdenhout. De bus naar de Oase gaat om 10.29 uur vanaf dit station, uitstappen (10:39 uur) bij halte Waterleiding / 1e Leijweg. Het is dan nog 10 minuten lopen naar het bezoekerscentrum Oranjekom.
Ik kom met de auto en rij langs het station. Als je een berichtje stuurt kun je meerijden van- naar station.

Als je met eigen vervoer komt moet je ter hoogte van de bushalte (bij de parkeerterreinen) ook afslaan. Bij de parkeerautomaat bij Pannenkoekenhuis De Oase kun je enkel via pinnen betalen (2 euro). Routeplanner: 1e Leijweg 2, Vogelenzang.

 Afspreekpunt
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Tempo
  Behoorlijk doorlopen  

 Bijzonderheden
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent   alleen beschikbaar als je ingelogd bent
 Bron
Zelf bedacht

 Organisatie
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Deelnemers (maximaal 11)
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent alleen beschikbaar als je ingelogd bent.


Aanmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Afmelden (kan alleen als je ingelogd bent)

 

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen