Zaterdag
23-12-2017 10:00
EXTRA:Nuenen: cultuur en natuur
provincie Noord-Brabant vertrekpunt eindpunt Nuenen (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 11 (vol)
van de organisator / kaartlezer
 Omschrijving 
Deze wandeling bied ik opnieuw aan, omdat door een fout inschrijving niet mogelijk was.We wandelen in een rustig tempo langs plekken die met Vincent van Gogh te maken hebben en drinken onderweg koffie of thee, we bezoeken het Vincentre, en verlaten daarna Nuenen richting Geeneindse Heide en Stiphoutse Bossen. We pauzeren in Gerwen en wandelen daarna door het bijzondere natuurgebied Nuenens Broek, dat ook bekendheid heeft gekregen door het lied van Gerard van Maasakkers Hee gaode mee.

Aan het einde lopen we terug langs o.a. de molen De Roosdonck en komen we weer in het centrum van Nuenen, waar we onze wandeling in kerstsfeer kunnen afsluiten bij een drankje of iets anders.

 Hoe kom ik er?
Openbaar vervoer: zie 9292.Van NS Eindhoven naar Nuenen is met de bus ca 20 minuten. Eventueel is meerijden vanaf NS Eindhoven mogelijk. Neem daarover dan even contact met mij op. Eigen vervoer: zie bijv Routeplanner ANWB. Er is normaal gesproken op het Vincent van Goghplein genoeg parkeergelegenheid. Mocht dit vanwege Kerstmis niet mogelijk zijn laat ik dit weten.

 Afspreekpunt
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Tempo
  Ontspannen tempo  

 Bijzonderheden
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent   alleen beschikbaar als je ingelogd bent
 Bron
eigen idee

 Organisatie
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Deelnemers (maximaal 11)
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent alleen beschikbaar als je ingelogd bent.


Aanmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Afmelden (kan alleen als je ingelogd bent)

 

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen