Hoe werkt het

 1. Vul je gegevens in bij 'aanmelden'.
 2. Je krijgt je inloggegevens per e-mail opgestuurd.
 3. Aanmelden bij De Wandelsite is gratis. Meegaan met een dagtocht kost een strip. Je krijgt 2 gratis strippen om het wandelen uit te proberen. Daarna kun je losse strippen kopen (€ 24,00 voor 10 strippen of € 12,50 voor 4 strippen) of een Jaarkaart aanschaffen waarmee je onbeperkt mee kunt: € 29,50.
 4. Je bent automatisch ingelogd en dus kun je je opgeven voor een wandeling bij 'wandelagenda'. Bovendien krijg je maandelijks een overzicht van de wandelingen per e-mail.
 5. Na opgave bij één van de wandelingen krijg je een e-mailtje met de gegevens van de wandeling.
 6. Je kunt je meestal uiterlijk 3 dagen voor de wandeling nog afmelden. Datum en tijdstip van de deadline staan bij de wandeling.
  Als de wandeling geannuleerd wordt, dan hoor je dat zo spoedig mogelijk.


Deze site is opgericht om liefhebbers van de wandelsport bij elkaar te brengen. Je geeft je op voor een wandeling en anderen doen dat ook. Je gaat op de afgesproken datum naar de afgesproken plaats en start de wandeling. Elke wandeling gaat er een kaartlezer mee die de route leest.

De organisatie
De tochten worden georganiseerd door mede-deelnemers. Je kunt een wandeling aanmelden via de website. Een bezoeker die de volledige tochtinformatie wil zien ("wie gaat mee", "afspreekpunt" en "organisatie") dient ingelogd te zijn. Alleen mede De Wandelsiters kunnen zien wie er mee gaan met een wandeling en waar we vertrekken.

Sommige wandelingen worden georganiseerd zonder dat de organisator meegaat. Na opgave kun je aangeven of jij de kaartlezer wilt zijn. Dit is een deelnemer die aangegeven heeft dat hij/zij kaart kan/wil lezen. 

De wandelingen
Bij je aanmelding kun je aangeven waar je het liefst wandelt en welke afstand je voorkeur heeft. Ik probeer met de voorkeur van de deelnemers zo mogelijk rekening te houden. De wandelingen gaan door natuurrijke gebieden. 

Uitrusting
Draag makkelijke loopschoenen (bijvoorbeeld bergschoenen). Houd rekening met de weersvoorspelling en als regen voorspeld is, neem dan regenkleding mee. Het komt vaak voor dat er geen café of eetgelegenheid onderweg is, dus neem zelf voldoende water / drinken of eten (lunch) mee. Als extra uitrusting vereist is dan staat dit vermeld bij de informatie van de tocht.

Gezelligheid staat voorop
En als we de wandeling gehad hebben dan kan het best voorkomen dat we nog even afsluiten met een hapje eten in een restaurantje. Dit alles laat ik geheel en al over aan de deelnemers. 

Strippen
Inschrijven voor een wandeling kost een strip. Als je je opgeeft voor een tocht dan wordt er automatisch een strip afgeschreven. Bij aanmelding krijgen nieuwe deelnemers eenmalig 2 strippen gratis. Als je een wandeling organiseert dan ga je uiteraard gratis mee en krijg je 1 strip cadeau. Lees hier meer over strippen en Jaarkaarten.

Wanneer wordt een wandeling afgelast?
Kijk hier voor meer info over annulering

Privacy
Je gegevens worden, buiten deze site, niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden. Als je wilt dat je gegevens verwijderd worden uit het bestand, zend dan een e-mailtje naar De Wandelsite.

Veel hike-plezier,
Ruben Piek

aanmelden    |   terug
 •  
 • LOPUS wandelvakanties
 • TT wandelreizen