Veel gestelde vragen

Is deze site een verkapte dating site?
Hoe plaats ik foto's van een wandeltocht bij mijn reactie op de site?
Waarom moet je inloggen om je op te geven voor een wandeling?
Kan ik mijn hond meenemen als ik me opgeef voor een wandeling?
Wie zit er achter deze site?

Hoe werkt de reservelijst?

Kun je ook strippen of een Jaarkaart bestellen als je niet in Nederland woont?

 

Is deze site een verkapte dating site?   terug
Deze site is opgezet om lekker met een groep mensen een flinke tocht te maken in een mooi natuurgebied. Bewegen in combinatie met gezelligheid staat voorop, en ik vind het zelf altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen, maar het is zeker geen site waar deelnemers koortsachtig op zoek zijn naar de ware.  

Hoe plaats ik foto's van een wandeltocht bij mijn reactie op de site?   terug
Foto's plaats je zelf op een eigen webpagina. Bij veel internetfotoalbums is dit gratis (www.mijnalbum.nl bijvoorbeeld). Deelnemers kunnen dan zelf de foto's bekijken, downloaden of nabestellen.
De organisator van de tocht kan na afloop van de tocht op de reactiepagina één link opnemen naar een fotoalbum. Je kunt hem/haar een berichtje sturen met de link naar je fotoalbum. Als er al een link bij de reactie van de organisator staat dan kun je een linkje in je eigen reactie plaatsen naar je fotoalbum. Je kunt hiervoor de volgende code gebruiken: <a href="http://www.linkjenaarjefotoalbum.nl">Dit is een linkje naar mijn fotoalbum</a>. Zorg dat op de plek van www.linkjenaarjefotoalbum.nl de link naar je eigen album staat. Succes!

Waarom moet je inloggen om je op te geven voor een wandeling?  terug
Kijk bij info over aanmelden

Kan ik mijn hond meenemen als ik me opgeef voor een wandeling?   terug
Dit is verschillend per wandeling. In een aantal gebieden waar de tochten worden georganiseerd worden geen honden toegestaan. De organisator van de wandeling weet dit ook niet altijd zeker. Daarom is het bij sommige wandelingen niet toegestaan om een hond mee te nemen. 
Ook zijn er organisatoren die het leuk vinden als er een hond meegaat, maar dan niet meer dan 1 deelnemer met hond(en). En dan zijn er ook nog wandelingen waar iedereen eventueel een hond mee mag nemen. Bij elke wandeling is aangegeven of je een hond mee mag nemen.
Als je je hond mee wilt nemen:

  • Geef bij je gegevens aan dat je af en toe een hond mee wilt nemen, alleen dan kun je je hond opgeven. Je vindt je gegevens bij 'mijn gegevens' als je ingelogd bent.
  • Geef je op voor een wandeling waar honden mee mogen.
  • Na opgave krijg je de vraag of je je hond mee wilt nemen voor deze wandeling. Zo weten andere deelnemers dat er een hond meegaat.
  • Geef eventueel in je persoonlijke verhaaltje aan dat je je hond meeneemt.
  • En het spreekt natuurlijk voor zich dat alleen sociale, niet-agressieve honden welkom zijn.

Wie zit er achter deze site?   terug
Mijn naam is Ruben Piek, ik ben bioloog en natuurliefhebber. Het idee is ontstaan toen ik met een aantal vrienden per e-mail eens per 2 maanden een wandeling organiseerde. Deze vrienden namen ook weer kennissen en vrienden mee, waardoor de groep eigenlijk te groot dreigde te worden. Bovendien dacht ik dat er misschien wel veel meer mensen willen wandelen, maar niet in hun eentje. Met een groep verdwaal je niet snel en bovendien is het vaak erg gezellig.

Hoe werkt de reservelijst?      terug
Als een wandeling vol is dan kun je je opgeven voor de reservelijst.
Als een deelnemer zich afmeldt voor de tocht dan word je automatisch aangemeld voor de tocht als je bovenaan de reservelijst staat. Je krijgt dan meteen een mailtje met informatie over de wandeltocht. Dit gebeurt alleen als er meer dan een dag tijd is om je nog af te melden voor de tocht. Hierna krijg je alleen een "alert" mailtje met de mededeling dat er een plek vrijgekomen is. In de tussentijd kunnen anderen ook inschrijven op de wandeltocht.
Zorg dus dat je je afmeldt voor de reservelijst als je niet meer mee kunt of mee wilt lopen die dag. Na de uiterste afmelddatum vindt er geen teruggave meer plaats van betaalde strippen.
Bij "Mijn wandelsite" vind je het overzicht van je reservelijstinschrijvingen.

Kun je ook strippen of een Jaarkaart bestellen als je niet in Nederland woont?      terug
Ja, dat kan. Bij betaling heb je het IBAN en het BIC nummer van de bank van Weekendhike nodig (De Wandelsite is onderdeel van Weekendhike). Het IBAN nummer is: NL32INGB0004287329. Het BIC nummer is: INGBNL2A.

wandel agenda    |   terug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen