Wandelen met de Wandelsite

20-45 jaar? Kom eens langs op weekendhike.nl

Trouw (2005) schreef over ons

  • Grootste wandelgroep van NL
  • 2x gratis uitproberen
  • De sfeer staat voorop!
  • 16204 mensen ingeschreven

24/02 – Ontdek Nederland te voet!

Met een groepje van 7-10 mensen een wandeltocht maken? Meld je aan voor de gratis wandelagenda en maak een mooie strand-, bos- of heidewandeling met De Wandelsite. Na afloop nog even gezellig napraten in een cafeetje of restaurant.

24/03 - Mededeling corona virus


Omdat samenkomsten t/m 1 juni niet toegestaan zijn, zullen we organisatoren vragen alle wandelingen te annuleren tot die tijd. Zodra meer bekend is wat er na 1 juni gaat gebeuren zullen we beslissen wat we doen met ingeplande wandelingen na 1 juni.

16/03 - Mededeling corona virus


Na contact gehad te hebben met het RIVM hebben we moeten besluiten om te vragen aan de organisatoren om alle wandelingen t/m 6 april te annuleren. De kans dat er ondanks afstandhouden er een mogelijke uitwisseling is van het corona virus bij deze activiteiten is aanwezig. Ook nog eens met grote gevolgen omdat mensen uit verschillende delen van het land komen en sommigen onder ons vallen binnen de risico-categorie.

Ik heb de organisatoren van de wandelingen gevraagd om hun wandelingen t/m 6 april te annuleren zodat iedereen zijn eventueel betaalde strippen terugkrijgt.

Laten we op deze manier onze bijdrage leveren aan het snel terugdringen van dit virus.

Wandelingen insturen voor de agenda van na 6 april kan alvast. Zodra er meer bekend is over de situatie na 6 april mailen we een aankondiging van publicatie van deze wandelingen.
Deel met anderen:
twitter facebook
april
 gewenst: 190
 planning:30

24/02 – Gezocht: mensen die een tocht willen organiseren.

De wandeltochten op DeWandelsite.nl worden georganiseerd door de deelnemers zelf. Ook een tocht organiseren? De uiterste instuurdatum voor de agenda van juni wordt nog bekend gemaakt. Let op, sommige wandelingen worden al eerder gepubliceerd vanwege een moeilijk bereikbaar startpunt, omdat deze onderdeel is van meerdere etappes van een lange afstandswandelpad of omdat hij 25 km of langer is.

Aantal gelopen km's door De Wandelsite deelnemers: 3.310.316 km
(diameter van de zon: 1.400.000 km)

- Organiseer een wandeltocht en krijg een strip cadeau
- RSS feed EXTRA wandelingen
- Ontwerp en foto's van deze site

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen