Strippen

*** Uitgebreid ***

Hoe werkt het?


Bij je inschrijving bij De Wandelsite ontvang je 2 strippen gratis om het wandelen eens uit te proberen. Als het bevalt dan kun je strippen bijkopen. Dit doe je straks bij het 'Mijn wandelsite' onderdeel op de website. Als je je aanmeldt voor een wandeling dan wordt het aantal strippen dat de wandeling kost automatisch afgeschreven van je tegoed. Dagtochten kosten 1 strip, maar in de toekomst kunnen een wadlooptocht of wandelweekendjes bijvoorbeeld meer strippen gaan kosten. Als je je afmeldt voor een wandeling dan krijg je je strippen terug. Na de sluitingsdatum krijg je je strippen ongeacht de reden van afmelding niet terug!

Hoe koop je strippen?


Bij 'Mijn wandelsite' vind je je strippen saldo. Hier kun je strippen bijkopen. Je kunt kiezen voor 4 of 10 strippen (waarbij je korting krijgt). De prijzen zijn inclusief BTW en je strippen zijn 2 jaar geldig.

 • 4 strippen a € 12,50 ( € 3,13 per strip)
 • 10 strippen a € 24,00 ( € 2,40 per strip)
 • De Wandelsite Jaarkaart, 1 jaar onbeperkt meegaan voor € 29,50.

Als je op 'bestel en betaal' hebt geklikt dan krijg je een e-mail met de bankrekening gegevens van De Wandelsite. Als De Wandelsite het geld heeft ontvangen dan wordt zo snel mogelijk daarna je strippensaldo verhoogd met het aantal bestelde strippen. Als je een Jaarkaart hebt besteld dan wordt deze geactiveerd. Dit kan 7 werkdagen duren nadat je het geld hebt overgemaakt. In de toekomst kun je misschien ook betalen met credit card of met IDEAL. Nieuwe strippen worden automatisch opgeteld bij de oude strippen.

Tocht georganiseerd? Dan krijg je strippen.


Als je een wandeling hebt georganiseerd die niet is geannuleerd en met meer dan 3 deelnemers dan krijg je 1 strip cadeau! De ontvangen strippen kunnen vooralsnog niet uitbetaald worden in geld. De reden hiervoor is dat dit door de belastingdienst als loon gezien wordt, dus ik zal eerst uit moeten zoeken hoe ik dit eventueel op kan lossen. Als je in het bezit bent van een Jaarkaart dan kun je je strippen sparen en na afloop van je Jaarkaart kun je ze gebruiken om mee te gaan met nieuwe wandelingen.

Waarom betalen voor een wandeling?


Wat begonnen is als een hobby kost me nu bijzonder veel tijd (en lol natuurlijk) en ook geld. Dan zijn er 2 opties: het aantal deelnemers op maximaal 300 laten en een aanmeldingsstop. Of de organisatie professioneel maken en ervoor zorgen dat er geld is om de website te onderhouden zodat er meer mensen mee kunnen. Ik heb voor dat laatste gekozen. Ik houd de prijs voor een wandeling zo laag mogelijk om zo de drempel om mee te gaan ook zo laag mogelijk te houden. Het nadeel van betaald wandelen is dat er mensen zullen afvallen, het voordeel is dat mensen niet zo snel meer voor veel wandelingen inschrijven en later weer uitschrijven. Op deze manier kan ik de site blijven verbeteren.(Tsja... en als je het dan wat professioneler aan wilt pakken dan zijn er ook van die vervelende regeltjes die je op moet stellen...)

De regels:

 • Strippen zijn 2 jaar geldig.
 • Als je je tijdig afmeldt voor een wandeling dan krijg je automatisch je strippen terug. "Tijdig" betekent voor dagtochten uiterlijk 3 dagen vantevoren en voor de meerdaagse tochten vind je de sluitingsdatum in de informatie bij de wandeling.
 • Als een wandeling wordt geannuleerd door de organisator dan krijg je ook je strippen terug.
 • Op verzoek van de deelnemer kunnen de gegevens van de deelnemer verwijderd worden uit de database van De Wandelsite. Het strippentegoed wordt dan niet gerestitueerd.
 • Als je strippen of een Jaarkaart besteld hebt en je wilt dit annuleren, stuur dan binnen 7 dagen een e-mail naar De Wandelsite (eventueel via de Contactpagina).
 • De organisator van een tocht krijgt zijn/haar strippen zo snel mogelijk nadat de wandeltocht heeft plaatsgevonden.

terug

 •  
 • LOPUS wandelvakanties
 • TT wandelreizen