De Wandelsite prikbord

Heb je schoenen, rugzak, tent of gore-tex jas in de aanbieding? Zoek je een reisgenoot om een wereldreis mee te plannen, of heb je een leuke wandeltip? Plaats een advertentie op het prikbord!

Om de volledige advertenties te bekijken dien je aangemeld en ingelogd te zijn bij De Wandelsite.

3 dagen wandelen op Terschelling 12-14 aug. 09/08/2022
Helaas door Covid geveld. Wie wilt mijn trip overnemen? Bestaande uit 3 wandelingen, zie wandelagenda. Overtocht heen en terug, fietshuur en 2 nachten (12 en 13 aug) in B&B de Wadvaarder. kosten € 29,20 overtocht, fiets incl borg €36,20, B&B €90 Totaal €155. Restant B&B dient ter plaatse afgerekend te worden
***************************************
Winterwandelen in de Harz 23/07/2022
Het is al weer meer dan een jaar geleden dat Wobbe en ik (Hermann) een lang weekend (sneeuw) wandelen in de Harz-Duitsland organiseerde. Door ziekte en alle Corona problemen kwam het er niet van. Ons idee is drie dagwandelingen te maken, zaterdag, zondag en op maandag. De laatste dag, dinsdag, brengen wij een bezoek aan Wernigerode of de Wurmberg te Braunlage en rijden daarna weer naar Nederland.

Wij verblijven ook deze keer weer in de Heksenketel, een monumentale vakwerkhuis van ca.300 jaar oud, wat ligt in het kleine dorpje Neuwerk, (Gem.Elbingerode) in de voormalige DDR. Het huis in Neuwerk is geschikt voor grotere en kleinere gezelschappen. In de ruime woonkamer staat een houtkachel die zorgt voor warmte en gezelligheid. Door het hele huis is verder centrale verwarming aanwezig.

Durf jij het aan om met ons op pad te gaan in december van dit jaar,vraag dan meer informatie en/of meld je dan aan: hermannwulff52@gmail.com

***************************************
Plekje vrijgekomen wandelweekend parijs eind september 20/07/2022
Er is een plaatsje vrij gekomen voor het wandelweekend “Wandelend genieten van en in Parijs”. Zie voor uitgebreide informatie het onderste deel van wandelagenda. Datum 30-09 t/m 03-10 Als je enthousiast bent stuur dan een berichtje naar de organisator of naar mariannedelange8@hotmail.com
***************************************
GPS Garmin gezocht 18/07/2022
Heeft iemand een goede, weinig gebruikte Garmin GPS liggen? Ik zoek er een ter overname.
***************************************
wandelbroek dames mt 44 14/07/2022
Splinternieuwe wandelbroek, nauwelijks gedragen vanwege gewichtsverlies. Kleur donkerblauw, merk Icepeak, afritsbaar.
***************************************
Hanwag lage wandelschoenen mt 44 03/07/2022
Eén keer op gelopen: HANWAG heren lage wandelschoenen, maat 44. Gritstone II GTX, kleur Asphalt/black. Zitten mij helaas niet lekker. Voor €50 en evt. verzendkosten zijn ze voor jou.
***************************************
Wandelschoenen Hanwag te koop maat 44 23/06/2022
Ik heb wandelschoenen te koop, merk Hanwag heren maat 44, ze zijn in goede staat Nieuwprijs : 194 euro Je mag me mailen erover.
***************************************
Wandelschoenen zie 13 /05 08/06/2022
Merk: ARC`TERYX kleur groen, maat 8.5. Zijn nog nieuw. Verkeerde maat besteld en door omstandigheden vergeten terug te sturen. Prijs was 165 euro, nu te koop voor 100 euro. Ze zitten nog in de doos en ze hebben een vibram zool.
***************************************
Massage-wandelvakanties, 26-29 mei, 17-22 juli, 28 aug-3 sep 10/05/2022
ADVERTENTIE
Een weekend of een week lang wandelen, masseren en gemasseerd worden in een prachtige omgeving; genieten van je lijf en de natuur! Een ontspannen en leerzame manier van vakantie vieren.

Programma: masseren vanuit je hart Elke dag genieten we van een wandeling van max 3 uur, meestal in de ochtend, en in de middag van een massageles.

De massageles begint met aandacht voor jezelf d.m.v beweging en meditatieve oefeningen. Je leert een aantal ontspannende massagetechnieken En je leert hoe je de ander zo kunt aanraken dat deze zich onder jouw handen kan ontspannen. Respect, een liefdevolle houding en plezier in het masseren zijn belangrijke ingredienten van de cursus. Immers, hoe prettiger jij je voelt terwijl je masseert, hoe beter de ander zich kan ontspannen. Zo wordt de massage een wisselwerking van geven en ontvangen en kunnen beiden de heilzame werking ervan ervaren.

Na een week heb je voldoende kennis in huis om een volledige lichaamsmassage te geven. We werken op massagetafels. De cursus wordt gegeven door Jose van de Wouw, massagetherapeute in Utrecht sinds 1998. Zowel voor beginnende als gevorderde masseurs is deze cursus een bron van inspiratie.

- Sauerland, Duitsland: donderdag 26 t/m zondag 29 mei, (Hemelvaartweekend)
- Hoge Marne, N-Frankrijk: zondag 17-vrijdag 22 juli,
- Sauerland, Duitsland: zondag 28 augustus - zaterdag 3 september
www.balans-massage.nl
***************************************

 

terug

 

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen