Zondag
19-11-2017 10:45
Reacties: Hoog Holten Rondwandeling
provincie Overijssel  vertrekpunt eindpunt NS Holten (rondwandeling)  afstand 14  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Ruudd van der M. (organisator / kaartlezer)  (19-11-2017)
Het was een gezellige dag, een fijne harmonie in een prachtige omgeving. Het is net alsof bij het wandelen met de wandelsite een mooi weer garantie word afgegeven. Een dag waar ik tevreden op terug kijk. Voor dinsdag 26 december, tweede kerstdag probeer nog een wandeling te organiseren met kerstsfeer. Vooraf de wandeling gezamenlijk te brunchen. Kan er nog niet met zekerheid over vertellen maar als het lukt zal het zeker de komende agenda staan. Fijn jullie aanwezigheid en tot een volgende keer.
 
Reacties deelnemers
Wilfried B. (20-11-2017)
Hallo, Van de rondwandeling op de Holterberg heb ik erg genoten.Het was een leuke route. Bosrijk en veel uitdagende klimmetjes. Met een paar buitjes en ook veel zon was het goed wandelweer. Ook een gezellige groep medewandelaars. Ruud bedankt voor de organisatie van deze mooie wandeling. Medewandelaars voor de gezelligheid in de groep. Groeten, Wilfried.  
Agnes J. (20-11-2017)
Ruud heel erg bedankt voor het organiseren voor de prachtige wandeling en weer voor mij onbekende paden ontdekt op de Holterberg. En wat boften we enorm met het weer, zeker als je naar vandaag (maandag) kijkt. Fotografen dank jullie wel voor het delen van de prachtige foto s. Grappig om te zien dat iedereen andere dingen ziet om te fotograferen van dezelfde tocht. Verder iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Agnes Jansen.  
Jessica van den B. (20-11-2017)
De foto s, groetjes, Jessica 
https://myalbum.com/album/jw5yt8fS9hAH..

Ankie K. (20-11-2017)
Een buitje aan het begin (konden toevallig schuilen bij de Canadese begraafplaats) en bijna op het einde maar met nog prachtige herfstkleuren onderweg. Dit blijft een prachtig stukje Salland. Bedankt fotografen dat jullie dit allemaal weer mooi hebben vastgelegd en graag allemaal weer tot een volgende keer. Leuk idee trouwens van die Kerstbrunch, helaas kan ik er niet bij zijn  
Agnes H. (20-11-2017)
Het was een mooie wandeling met zon en veel kleur in de natuur. Ruud bedankt en tot de volgende keer. 
Tiny J. (19-11-2017)
Het was een plezierige wandeling vandaag, met prachtig licht voor foto s. Aardig wat klimmen en af en toe een struin"paadje". Heerlijke middag gehad. Ruud, bedankt voor het organiseren. Ga vooral zo door:-) Medewandelaars, tot een volgende wandeling, het was gezellig. 
https://photos.app.goo.gl/Sl9WEzao2tZqae6S2..

Hester M. (19-11-2017)
Ik heb vanmiddag heerlijk gewandeld op de sallandse heuvelrug bij Holten. Lekker bosrijk. Ruud bedankt voor de organisatie! Groetjes van Hester 
Christine H. (19-11-2017)
Vandaag een hele mooie wandeling, heerlijk herfstweer en een gezellige groep wandelaars. Ruud, bedankt voor de organisatie en medewandelaars bedankt voor de gezelligheid. Hierbij een link naar mijn foto s.  
https://photos.app.goo.gl/M4gHxZdwjZCDCxm33..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen