Zondag
19-11-2017 10:45
Reacties: Zwerftocht langs de rand van de Veluwezoom
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt Rheden (rondwandeling richting De Steeg)  afstand circa 18   aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Anne-Marie S. (organisator / kaartlezer)  (19-11-2017)
Dag Veluwezoomzwervers,
Het was genieten vandaag: van het weer (blauwe lucht, regelmatig zon, prachtige regenboog), van de natuur (mooie herfstkleuren, pittige klimmetjes, afwisselende omgeving) en van de cultuur (Simon Carmiggelt en zijn vrouw Tiny, kasteel Middachten), en het was genieten van jullie aangename gezelschap en gezelligheid. Even enkele feitjes: we hebben 18,3 km gelopen met een gemiddelde van 4,7 km per uur en 368 meter geklommen. Alles bij elkaar een heerlijke dag. Fijn dat jullie erbij waren!
Met een klein clubje nog afgesloten met een lekker etentje, met als verrassing een heus Zwarte Pietenkoor/-orkest.
Monique, Rudi en Frans, bedankt voor alle prachtige foto s! Hartelijke groeten, Anne-Marie
 
Reacties deelnemers
Lia de R. (20-11-2017)
Onder het genot van prachtige herfstkleuren, mooi zicht op regenbuien in de verte, af en toe een regenbui vlak boven ons, een zonnetje met blauwe lucht, het ruisen van de wind in de bomen, een volledige regenboog, fijne gesprekken, veel gezelligheid en nog veel meer, heb ik gister een fijne wandeldag gehad. Anne-Marie, hartelijk dank voor de organisatie. Verder hulde aan de fotografen. Prachtige foto s! 
Yolanda D. (20-11-2017)
Anne Marie het was een prachtige wandeling. Heel gezellig en ook leuk om een stel oude bekenden weer te zien. We hebben afgesloten met een heerlijk etentje en heel verassend een Zwarte Pietenorkest. Tot gauw.  
Monique P. (19-11-2017)
Annemarie, wat een prachtige wandeling! Mooie kleuren in de natuur... het zonnetje en de regen die 100% mee viel....Kortom, een mooi wandeldag. Iedereen bedankt en graag tot een volgende keer. Groetjes Monique 
https://myalbum.com/album/R5j5iJLvmxy1..

Rudi te P. (19-11-2017)
De Veluwezoom is heuvel op en heuvel af dat wist ik al dat het er mooi is wist ik ook al. Vandaag de herfst(weer) gezien het was heel mooi. Allen dank speciaal Anne-Marie en graag tot de volgende wandeling.  
https://myalbum.com/album/JJYss0q3SDFN..

Marjan G. (19-11-2017)
Hoe mooi het licht in dit jaargetijde is, bleek bij het fantastische uitzicht op de Posbank, Voor mij was dit wel het hoogtepunt van deze heerlijke zwerftocht. De regenboog was ook niet te versmaden, net zoals de lekkere klimmetjes. Kortom, het was weer een fijne dag op de Veluwezoom, een gebied dat altijd verassend aantrekkelijk is. Niet in de laatste plaats omdat Anne-Marie het als haar broekzak kent. Ik heb genoten, dank allemaal.  
Peter V. (19-11-2017)
Anne-Marie bedankt voor het herfstkleurenfeest waarop je ons getrakteerd hebt, het was een prachtige wandeling! Graag tot ziens iedereen, Peter 
Sonja L. (19-11-2017)
Hoi Anne-Marie, Wat hebben we weer heerlijk gewandeld vandaag! De paar buitjes die vielen deerden ons niet, de zon kwam regelmatig tevoorschijn. Dit maakte dat de kleuren nog mooier waren. Het was genieten, dank voor het uitdenken van deze mooie route! Graag tot een volgende wandeling. 
Ingrid H. (19-11-2017)
Wat was het een heerlijke herfstdag om te wandelen. Met af en toe een pittig buitje, de zon die er regelmatig was, de leuke en gezellige gesprekjes, en niet te vergeten, de schitterende kleuren om je heen. ik heb er van genoten. Annemarie, bedankt voor het organiseren van deze wandeling. Iedereen tot een volgende keer. Groetjes Ingrid. 
Frans D. (19-11-2017)
Hallo Anne-Marie en andere zwervers over de Veluwezoom. Het was weer een echte zwerftocht over smalle en brede bospaadjes, het dorp De Steeg en langs kasteel Middachten. Na Avegoor weer de Veluwe op met soms pittige klimmetjes en gladde paadjes. Nu midden in de herfst ligt het bos vol met blad en takken en moet je dus opletten. Voor het donker waren we het bos uit voor een afsluiting bij Natuurmonumenten. De afsluiting in Rheden was gezellig ook door het onverwachte bezoek van een heus Pietenorkest. Anne-Marie bedankt voor de leuke tocht en gezellige dag en iedereen tot een volgende wandeling. Frans 
https://myalbum.com/album/l8tlxJbAfDox..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen