Zaterdag
18-11-2017 11:00
Reacties: Nijnsel: langs Hazenputten en Moerkuilen
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Nijnsel (rondwandeling)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Willem van M. (organisator / kaartlezer)  (18-11-2017)
Als Vresselen naast allerlei creatieve betekenissen die ik vanmiddag voorbij hoorde komen ook kan betekenen: lekker een dag buiten zijn, genieten van de natuur en gezellig samenzijn met medewandelaars, dan geloof ik dat we vandaag heel aardig gevresseld hebben. Iedereen bedankt voor het aangename gezelschap en tot bij een volgende wandeling! Groeten, Willem
 
Reacties deelnemers
Marie-Helene R. (20-11-2017)
Niets meer aan toe te voegen. Het was een fijne dag buiten en met elkaar! Dank allen 
Margareth van L. (20-11-2017)
Willem en medewandelaars, bedankt voor de leuke dag. Voor herhaling vatbaar. Ook leuk om via de foto s de wandeling weer even te beleven 
Tina P. (19-11-2017)
Het was een heerlijke tocht. Gezellig, mooi en zeker voor herhaling vatbaar.O ja, de plant waarvan ik niet op de naam kon komen is dalkruid. 
Hilde K. (19-11-2017)
Zeker Willem, was een fijne dag vresselen.
Heb genoten van de natuur, de gezelligheid, humor, gesprekken, spelen met taal, nostalgie en nog meer. Deed mij erg goed. Net wat ik nodig had.
Hierbij ook nog wat foto’s. 
https://photos.app.goo.gl/6pnCrDlynZUz2O0r2..

Dick G. (18-11-2017)
Ja, supermooie en gezellige tocht, Willem! Puur genieten van de prachtige herfsttinten rond de Hazenputten, de Moerkuilen en de Dommel. En wat een heel apart cafeetje, daar in Nijnsel.... Helemaal in nostalgische American style. Groeten aan iedereen en tot ziens op een volgende wandeling! 
Elly J. (18-11-2017)
Het was weer een geweldige tocht vandaag. Willem je verstaat de kunst om buiten de gebaande paden te treden en een gevoel van avontuur op te roepen. Mooie afwisseling tussen bos, weiland, Dommel, heide, vennen (of kuilen of putten). En dan ook nog een mandarijntje voor iedere deelnemer. Medewandelaars ook heel erg bedankt voor jullie fijne gezelschap!  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen