Zondag
15-09-2019 11:10
Reacties: Verse vlaai op zondag
provincie Limburg  vertrekpunt eindpunt NS Swalmen - NS Reuver  afstand 16  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Rudolf de K. (organisator / kaartlezer)  (15-09-2019)
Wat hebben we weer enorm geboft met deze super mooie dag. De Historische Groentehof lag er weer mooi bij en ook de vlaai smaakte weer prima. Bedankt voor het gezelschap en graag tot een volgende keer.
 
Reacties deelnemers
Anke B. (16-09-2019)
Dankzij de prachtige foto s van Wilma heb ik de tocht vandaag in gedachten weer gelopen. Een heerlijke wandeling was het, ik sluit me volledig aan bij de andere reacties. Rudolf weer bedankt en allen tot een volgende wandeling! 
Wilma S. (15-09-2019)
Wat was het een heerlijke dag in het zonnige Limburg. Rudolf , je hebt ons weer veel moois laten zien en ons probleemloos door de wandeling geloodst. De mini-Efteling, Historische Groente-hof met al zijn prachtige kleuren en geuren, de beloofde koffie met vers geurende vlaai..., gelukkig dat het mooi weer was zodat de bakker zijn bed uit kon komen... het kon niet op. Even een oversteek met de pont naar Kessel met een horecastop op de kasteelru├»ne, waar het genieten was van een prachtig uitzicht. Dank je wel voor het delen van al dit fraais. De wandelmaatjes bedank ik voor de gezelligheid onderweg. Voor de liefhebbers kan de tocht nog eens worden nagelopen en geniet van deze nazomerse dag, via de link.  
https://www.myalbum.com/album/t23JVWd7crar..

Durske J. (15-09-2019)
Say Yes to the vlaai! Het was gezellig, lekker en mooi. Ik heb genoten. Tot wandelze. Groetjes Durske 
Anneke N. (15-09-2019)
Geweldig weer in een prachtige waterrijke omgeving. De Maas en Maasduinen, Swalmvallei en het pontje . De historische groentehof met heeeel veeel groenten die je normaal niet zo snel tegenkomt . Leuke horeca met heerlijke vlaai en daarna nog een met een schitterend uitzicht over de Maas. Rudolf bedankt voor het organiseren! 
Wim S. (15-09-2019)
Een heerlijke dag vandaag in schitterende landschappen. Perfect gekozen horeca en een buitengewoon aangename groep. Je hebt het weer prima geregeld Rudolf. Bedankt allemaal en Rudolf in het bijzonder bedankt voor de vlekkeloze organisatie. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen