Zaterdag
01-12-2018 10:30
Reacties: 2e etappe zuiderwaterliniepad Stbergen-Dinteloord
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Steenbergen (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Kees van T. (organisator / kaartlezer)  (01-12-2018)
Ondanks dat ik er niet bij was met de tocht wegens priveproblemen hebben jullie het heel goed gedaan. Ik hoop over enkele maanden als ik de rust kan vinden de draad weer op te pakkenEn Truke en Emile dank voor het overnemen van de organisatie. Voor nu allemaal een dikke proficiat.
 
Reacties deelnemers
Nel B. (04-12-2018)
Beste mensen, allemaal bedankt voor de ondanks de regen mooie wandeling. Ik heb wat foto s bijgevoegd, maar door de regen zijn het er maar enkele. Groetjes allemaal en misschien tot de 3e etappe.  
https://myalbum.com/album/9yk8U3t9DWyz..

Cees van D. (02-12-2018)
Truke en Emile bedankt voor jullie improvisatievermogen en inzet om de geplande wandeling toch mogelijk te maken. Ondanks de mindere weersomstandigheden vond Ik het een fijne dag, mede door toedoen van de gezellige en openhartige medewandelaars.Ook de horeca en Steenbergen, het pannenkoekhuis De uitwijk en het dartcafe in Dinteloord vond Ik een goede keuze. Allen tot ziens op een nieuwe wandeling  
Willy P. (02-12-2018)
Was een mooie wandeling. Jammer dat Emile en ik de bus gemist hebben. Een A naar B wandeling vereist voorbereiding en ook geen telefoons laten liggen. Wijze les weer!! Gelukkig was er een warme oliebol om het uurtje vertraging te overbruggen. Een warme douche en een lekkere stampot was een goede afsluiting van deze Brabantse waterlinie wandeling. Gr van Willy en Emile. Kees heb jij filmpje nog ontvangen via mail?  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen