Zondag
02-12-2018 10:45
Reacties: Natuurschoon tussen Waalwijk en Drunen
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Waalwijk (rondwandeling)  afstand 19 km  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reacties deelnemers
Jeanet B. (02-12-2018)
Hoi Daniel, Alles is al gezegd. Regen,paraplu s, ploegen door het zand en schitterende natuur. Het blijft mooi daar. Corrie en Daniel bedankt en tot een volgende wandeltocht. Groeten van Jeanet B. 
Greet H. (02-12-2018)
Ik heb genoten van deze prachtige wandeling in herfstkleuren, waarbij we nauwelijks op een verhard pad liepen. Bedankt Daniël en Corrie voor het uitstippelen van de tocht. Allen bedankt voor de gezelligheid; we waren weer met een gezellige groep. Tot een volgende wandeling. 
Tiny C. (02-12-2018)
Die achtertuin van Corrie wil ik heel graag vaker zien Daniël! Het was een zeer mooie wandeling, waarbij we door al onze regenkleding en paraplu s lang niet alles goed hebben kunnen zien. En dat kletsnat worden heeft ook wel wat! Bedankt allemaal, Daniël en Corrie in het bijzonder. Het was een heerlijke dag. 
Trudy W. (02-12-2018)
Ik ben het helemaal met je eens. Het was inderdaad een geweldige dag in de duinen en een prachtige wandeling. De regen viel best mee. Het heeft mij niet gestoord. Ik ga graag een volgende keer weer met je mee. Iedereen bedankt voor de gezelligheid vandaag en tot een volgende wandeling. 
Daniel T. (02-12-2018)
Het was een zalige dag met een gezellige bende wandelaars. Zo gezellig dat de regenvlagen de pret niet konden bederven. De natuur had er deugd van, van de regen en wij dan eigenlijk ook. Bedankt vrienden van de wandelsite voor jullie voltallige aanwezigheid en hopelijk tot een volgende wandeling. En aan Miranda zou ik met aandrang willen vragen om tegen de volgende keer toch haar ramen te lappen. Groetjes. Daniël  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen