Dinsdag
08-01-2019 17:00
Reacties: Amsterdam Light Festival
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Amsterdam (rondwandeling)  afstandaantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Marielou T. (organisator / kaartlezer)  (09-01-2019)
Hoor de wind waait door de bomen.....met een stevige wind en code oranje toch maar op pad gegaan voor deze 3e licht tour en achteraf bezien viel het best mee allemaal qua weer, op een enkel regenbuitje na. En met een team van diehards van de wandelsite was het weer een hele mooie tocht. Het is altijd genieten van de lichtkunstwerken op de route en de stad is zo wie zo eens mooi om s avonds door te wandelen. Halverwege de route lekker gegeten bij l Opera waarna wij de rest van deze halve maan hebben volbracht. Allemaal bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid !
 
Reacties deelnemers
carin p. (10-01-2019)
Ik kan alleen maar voorgaande reacties beamen! Heel gezellig en prachtige wandeling door Amsterdam by night! 
Anja T. (09-01-2019)
Ben benieuwd of deze link werkt. Bedankt Marielou voor je goede organisatie. Het was een gezellige wandeling. Tot ziens.  
https://photos.google.com/album/AF1QipNOaSrYip8cEMT6z-6KEJ3aJkjG6Pc7adElEnOm..

Erik R. (09-01-2019)
Bedankt Marielou, doordat je de route zo goed kende was het een lekker ontspannen tocht langs de lichtobjecten. Prima horecakeuze ook. Het was leuk. Groeten en tot ziens, Erik 
Elly de L. (09-01-2019)
Marielou, bedankt voor de mooie lightwandeling. Ondanks dat ik delen van de festival via een boottocht heb bekeken, waren er toch een aantal prachtige lichtkunstwerken die ik gemist heb en met jou lopend bezichtigen zie je het toch veel beter. Gezellige horeca bij de L Opera. Het was een gezellige avond ondanks wat wind en een paar spatjes.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen