Woensdag
05-12-2018 12:00
Reacties: Wandeltussendoortje Coldenhove Eerbeek
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt Eerbeek (rondwandeling)  afstand 12-14 km  aantal deelnemers op dit moment 4
 
Reactie Anne-Marie S. (organisator / kaartlezer)  (05-12-2018)
Hallo Coldenhove-wandelaars,
Vanmiddag met een klein maar gezellig gezelschap aan de wandel gegaan. Fijn om weer oude en nieuwe bekenden te zien en een beetje bij te praten. Gezellige horeca met, hoe kan het ook anders op deze datum, bakjes pepernoten (oh ja, kruidnoten!) en harten-snoepjes op tafel. Fijn ook om een bekende routemaker als deelnemer mee te hebben! Dankzij Peter durfde ik het aan om de wildobservatiepost te zoeken, waarbij ik niet had bedacht dat eigenlijk wij zelf het wild waren (met wel een heel bijzonder hert) aan de verkeerde kant van het hek. Na enig klimwerk weer binnen de grenzen van Coldenhove terecht gekomen. We hebben 12.9 km gelopen met een gemiddelde van 4.9 per uur. En de voorspelde regen kwam pas op de terugweg in de auto. Allen bedankt voor jullie enthousiaste deelname aan dit wandeltussendoortje!
Leo, de thee aan het einde smaakte heerlijk! Hartelijke groet, Anne-Marie
 
Reacties deelnemers
Peter W. (05-12-2018)
Leuk dat ik mee mocht Annemarie. Ik heb genoten van de rust en de afwisselende natuur en natuurlijk ook van het aangename gezelschap. Ideaal start en eindpunt Coldenhove. Dank en een gezellige Klaasavond . . . Tot ziens. Dank zij jou hadden we een top dag. 
https://www.50plusser.nl/?page=ontmoet&p=clubs&club_id=95&sp=articles&article_id=206..

Joke G. (05-12-2018)
Hallo iedereen! Lekker gewandeld vandaag hoor! Goed wandelweer en een hele mooie route. Ook fijn om op tijd terug te zijn, geen last van file gehad op de terugweg. Graag tot ziens! Joke 
leo m. (05-12-2018)
Ja eindelijk weer eens gezellig met Annemarie mee.
Dus genoeglijk en mooi, wat een landschap!
En jij kan en durft alles hoor, ook zonder Wandelkeizer naast je...
Prettige reis heen en terug zonder files en pas toen regen.
Neem toch die KNMI-app, die is echt heel accuraat en heeft NOOIT die vreselijke regenbuien voor vandaag voorspeld! Je kan dan voor een aantal plaatsen een weersverwachting instellen.
Dank je wel, Annemarie en medewandelaarsters M/V
Tot snel!  
Frans D. (05-12-2018)
Hallo Anne-Marie en medewandelaars, zomaar op 5 december wandelen. Geen Sinterklaas of Piet gezien maar wel de sporen in de vorm van kruidnoten en chocolaatjes. Genoten van de sprengen, het bos en de heidevelden. En een oude golfbaan ! Zowaar nog even een zonnetje gezien tot vreugde van Leo. Een paar verdwaalde en eigenlijk niet noemenswaardige druppels bleven er over van de weersvoorspelling . Allen tot een volgende wandeling en Anne-Marie bedankt voor deze mooie route. Frans. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen