Woensdag
05-12-2018 10:30
Reacties: Struinen door bos en duinen
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt Vogelenzang (rondwandeling)  afstand 21-22  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Pieter J. (organisator / kaartlezer)  (05-12-2018)
Hoi Wandelaars,
Op deze SinterKlaas dag hebben we een uitdagende wandeling door de Amsterdamse Waterleiding Duinen gemaakt. Niet enkel leidde ik jullie langs steile heuveltjes en duinen, maar ook de glibberigheid van het mos, maakten het extra spannend. Toen het begon te regenen werd het nog gladder. Iedereen dreigde een of meerdere keren onderuit te gaan, een enkeling deed dit daadwerkelijk! Gelukkig ontstonden hierdoor geen blessures. Nat, maar ongeschonden bereikten we het eindpunt. Al met al was het een gezellige dag. Het bleek dat we een aantal kenners van de Top2000 in ons midden hadden. Dat drankje na afloop smaakte weer prima (bedankt Reitz).
Voor de statistiek: 17,1km met een bewogen snelheid van 5,0 km/u gelopen.
Tot wandels,
Pieter Jongkind
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Marjan G. (05-12-2018)
Een glibberige, muzikale dag vandaag. Pieter leidde ons voortvarend door het mooie landschap van de Waterleidingduinen. Fijne pittige klimmetjes, mooie uitzichten en veel herten onderweg. Een heerlijke dag met een leuk stelletje medewandelaars met wie het goed zingen is! Dank jullie voor de gezellige dag!  
Reitz J. (05-12-2018)
Pieter en allen, prachtige wandeling. De regen was nauwelijks aanwezig wel een glad soppig mos waar ieder over uitgleed. Het leidde tot een paar lichte vallen. Zingen gezamelijk was weer heel leuk. Jan Klees is onze muziek-encyclopedie. In de kroeg nog gezellig doorgegaan. Misschien was de subgroep iets te dominerend, het werd geaccepteerd. Het was leuk vandaag 
tineke s. (05-12-2018)
De top 2000 ... Wat leuk was het om die ouwe gouwe nummers samen te zingen en te horen. En we hebben ook nog gewandeld in lekker tempo. Doordat het zo gezellig was vond ik het niet eens erg dat het op het eind regende, Hele leuke dag gehad. Dank je wel Pieter .  
Jan K. (05-12-2018)
Hallo Pieter en medewandelaars, ondanks het mindere weer later op de dag was het een mooie heuvel op / heuvel af wandeling. Het was een gezellige groep en inderdaad passeerden vele potentiele Top 2000 hits de revue en gingen na afloop in het cafe vrolijk verder met in de hoofdrol Reitz. Tot een volgende keer. 
Erna H. (05-12-2018)
Hoi Pieter, bedankt voor de mooie wandeling, door het gladde mos de " oeoeoehhhs" en de "aaahhhs" herhaaldelijk te horen waren en de herten ongestoord hun eigen gang gingen. En een wandeling en nazit met muziek en zang........hoe leuk is dit??? Groet, Erna.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen