Zondag
02-12-2018 10:30
Reacties: Voorloper
provincie Overijssel  vertrekpunt eindpunt Dalfsen (rondwandeling)  afstand 13 km  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Jan B. (organisator / kaartlezer)  (02-12-2018)
Hallo Voorlopers

Als ik terug denk aan de wandeling van vandaag moet ik onbewust vaak aan regenwormen denken. Regenwormen vinden het heerlijk als het regent, vooral zón miezerig regentje als vandaag. Ik vond het fijn buiten om samen met jullie de puntjes op de i te zetten voor de 10 de midwinterhoorntocht en ook samen te kunnen genieten van de omgeving. Omdat er 2 speurhonden vooraan liepen had ik extra tijd om me heen te kijken en te kletsen. Bedankt daar voor. Ik heb de teksten iets aangepast en het naar de drukker gestuurd, dus dat is weer klaar. Het koepad heb ik er maar weer uitgehaald. Regenwormpjes bedankt voor deze dag en ik hoop jullie nog eens terug te zien. Graag tot een andere keer en ik ben erg benieuwd naar de foto s van Heleen.

Groet uit het mooie Vechtdal
Jan Bredewold
 
Reacties deelnemers
Heleen de R. (04-12-2018)
Ook jou foto s geven een mooie weergave van de wandeling Agnes...zelfde route, onderwerpen en toch heel anders 
Agnes J. (03-12-2018)
Dank je Heleen voor het delen van jouw foto s! Er zitten hele mooie bij!  
Kay H. (03-12-2018)
Hoi Jan wat heb ik vandaag weer genoten. Het was perfect wandelweer ondanks de miezerige regen. Je krijgt met dat weer in de bossen zulke geweldige mooie kleuren zoals bij de twee meertjes. Ik vond het super leuk om samen met Sonja de tocht voor te lopen. Het was een prachtige route. Voor herhaling vatbaar. Wat een mooie foto s zijn er gemaakt. Iedereen bedankt voor deze geslaagde dag. Graag tot een volgende wandeling.  
Heleen de R. (03-12-2018)
een prachtige verrassende wandeling op deze regenachtige zondag. stom dat je niet over het land mocht terwijl er toch een markering van wandelpaden was. Jan,leuk wat je er bij vertelde tijdens het lopen! dank voor de wandeling en medewandelaars bedankt voor de gezelligheid hier onder de link met mijn fot impressie van die 13km  
https://myalbum.com/album/JAv1ZQfW0GSM..

Willem van de R. (03-12-2018)
Wat ben ik blij dat er zoiets als de wandelsite bestaat en dat ik daarom kan genieten van wandelingen zoals deze. Onder de bezielende leiding van Jan, met fantastische mensen in een prachtige omgeving. En ook voor de mooie fotoos. En dan de regen.....Je bent een zeikmier als je daarover klaagt!  
Agnes J. (03-12-2018)
Jan hartelijk dank voor het bedenken en uitzetten van deze erg prachtige wandeling en de vele wetenswaardigheden. Zeker voor herhaling vatbaar! Ik heb erg genoten ondanks het miezerige weer. Sonja en Kay bedankt voor hst navigeren, want dat is altijd goed opletten en onthouden waar je gebleven bent. Medewandelaars bedankt voor de gezelligheid en graag tot ziens! Hieronder mijn link met foto s die je ook kunt downloaden.  
https://photos.app.goo.gl/CmrNsy1m7zvzRdyG9..

Wilfried B. (02-12-2018)
Hallo, Het was vandaag ondanks de miezerige regen een boeiende wandeling in het mooie landschap rond Hessen en Vilsteren. Hiervan heb ik genoten. Jan bedankt voor de organisatie, Sonja en Kay voor het voortreffelijk leiden van de route en medewandelaars voor het enthousiaste gezelschap.  
sonja van der m. (02-12-2018)
Hallo Jan, Wat vond ik het leuk om samen met Kay de beschrijving van de route uit te testen. Heel leuk om te doen! Het was echt een hele prachtige wandeling! Ook de verhaaltjes die erbij kwamen waren leuke wetenswaardigheden! Dus heel erg bedankt Jan en medewandelaars bedankt voor de gezelligheid. Tot een volgende keer! Groetjes Sonja 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen