Zondag
06-01-2019 10:00
Reacties: Amelisweerd & de Stichtse Lustwarande
provincie Utrecht  vertrekpunt eindpunt Utrecht (rondwandeling)  afstand 24  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Hein A. (organisator / kaartlezer)  (06-01-2019)
Zo 6/1 10.30u: De wandeling gaat van start. Di 8/1 7.30u: Dank voor jullie gezelschap en leuke reacties. @Betty: mooie foto!
 
Reacties deelnemers
Theo L. (07-01-2019)
Het valt niet mee om nog treffender onze dag te beschrijven dan in het prachtig proza dat hieronder staat. Ik zou het niet eens willen.
Er is oprechte verbazing. We liepen langs een stiltegebied. Een gebied dat omringd is door de drukke snelwegen A28, A27 en N237. Vervolgens kijk je nog eens op de kaart en zie je de verstedelijking en bebouwing van stad Utrecht, Uithof, De Bilt en Zeist. Ergens daartussenin is een klein groen hart: stiltegebied. Er is hier nog gevarieerde natuur aan te treffen; reeen vinden hier een rustplek en dassen bouwen hier hun burchten.
Het is goed om vast te stellen dat er zorg is om dit gebied.
Hein en medewandelaars; het was met de gesprekken die we onderweg hadden een bijzondere wandeldag. Hoi.  
Gert van E. (07-01-2019)
Het valt niet mee om onder de rook van Utrecht tussen drukbezochte stadsparken, voorgeschreven bosroutes en bomvolle horeca de sensatie van struinen in de vrije natuur op te doen. Maar met behendig laveren wist Hein er toch nog bijkant 27 km wandelgroen uit te persen.We stuitten ook nog op een soortement Boa constrictor die ongevaarlijk bleek. Gezellige nazit, ondanks de exorbitante prijzen voor kleine kelkjes wijn! 
Hannie N. (07-01-2019)
Driekoningen, de dag waarop bij ons de kerstbomen hun mensen buiten zetten, maar ook de dag van de Clementie, waarop Koning Hein onder toeziend oog van twee naburige Heeren met zijn gevolg langs hun legers en burchten trok. 
Betty K. (06-01-2019)
Het was weer een gezellige en bijzondere wandeltocht vandaag. De geboorte van een klein lammetje kondigt het lengen van de dagen en zicht op het voorjaar aan. Hein en anderen allemaal bedankt. Zie de link voor een paar foto s 
https://photos.app.goo.gl/exGqNogYAPWSxx946..

Ottelien W. (06-01-2019)
Ha Hein en Medewandelaars, van De Bilt tot in Rhenen, meer dan honderd buitenplaatsen, een lange reeks monumentale landhuizen en luxueuze prachtparken: De Stichtse Lustwarande. Op Beerschoten is een hele wand en een zolder nodig om de omvang van deze rijkdom fotografisch enigszins te duiden. Wij deden vandaag een eerste stukje, tussen Utrecht en De Bilt. We hadden het lustig, vrolijk, mooi en spannend, met onverwachte doorsteekjes en bijzondere ontmoetingen onderweg. Jee, dat je zo ver kunt komen, op eigen benen, stap stap stap vanuit het midden van de stad. Hein, bedankt, het was weer fijn. Groet en graag tot ziens, Ottelien 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen