Zaterdag
12-01-2019 10:30
Reacties: Om(ge/be)tover(en)d Amsterdam Oud West
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Amsterdam CS (rondwandeling)  afstand 10  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Vrank P. (organisator / kaartlezer)  (12-01-2019)
De piano in de hal van Asd CS was naar elders verplaatst dus dat gaf aan het begin enige verwarring, maar gelukkig kwam alles snel op zun pootjes terecht.
De dag begon grijs en zoals voorspeld was met regen, soms motterig maar soms ook langer flink druiperig. Daarom dronken we ook eerder koffie, gewoon om op te kunnen drogen. Daarna bleef het wonderwel droog, dus werden er plu,s in getrokken en gingen er regenbroeken uit.
Ondanks het natte begin toch gewoon lekker gewandeld vandaag en van Amsterdam genoten.

Iedereen bedankt voor de gezelligheid en wie weet tot een volgende keer!
 
Reacties deelnemers
Marlies M. (12-01-2019)
Een wat natte maar leuke wandeling door Amsterdam De koffiestop vond ik een erg leuke plek Gezellig om weer wat te kletsen met bekende wandelsiters.Vrank bedankt voor het organiseren Allen dank en tot een volgende keer Groet Marlies 
Elly de L. (12-01-2019)
Vrank, bedankt voor de heerlijke wandeling door Amsterdam ondanks de regen. Toch nog nieuwe plekjes ontdekt met een leuke horeca bij het GWL terrein. Gelukkig werd het vanaf 13:00 droog. Na afloop nog even gewinkeld in de stad, helaas niet geslaagd.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen