Zaterdag
05-01-2019 10:30
Reacties: Stukje Marskramerpad
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Den Haag CS (rondwandeling)  afstand 20 km  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Henriette B. (organisator / kaartlezer)  (05-01-2019)
Hallo mede-wandelaars, Deze eerste etappe van het Marskramerpad was zeer verrassend en afwisselend. Een stukje villawijk in Wassenaar, veel groen en parken en een stuk Den Haag, bijna een sightseeing route. Een blik op de zee als sluitstuk. Dit alles met een fijne groep wandelsiters. Het was een geslaagde en gezellige dag. Allen dank. Tot slot: nieuwsgierig geworden waarom plein 1813 zo heet en waarom dit monument. (even googlen). Dit is ter nagedachtenis aan de overwinning op Napoleon, en het ontstaan van het Soeverein Vorstendom der Verenigde Nederlanden, later het Verenigd Koninkrijk der Nederland. Groet,Henriette
 
Reacties deelnemers
sjouk o. (07-01-2019)
Hoi Henriette, dank voor de gevarieerde wandeling. Het chique Wassenaar en Den Haag waren de moeite waard om te zien. Iedereen dank en tot een volgende wandeling. Groet Fons en Sjouk. 
mariska d. (06-01-2019)
Wat een mooie eerste etappe van het Marskramerpad!Een prima afwisseling van groen en stad! Echt van genoten. De gezellige groep mensen en de leuke gesprekken maakten het extra mooi. Henriette, bedankt voor deze geslaagde dag! 
Bep B. (05-01-2019)
Het was een mooie eerste etappe van het Marskramerpad, voor mij nu nog dicht bij huis, leuk dat je deze LAW op je lijstje hebt gezet Henriette. Allemaal bedankt voor de gezelligheid. 
Loes van G. (05-01-2019)
Bedankt Henriette en andere wandelaars voor deze mooie wandeldag. Tot de volgende etappe! 
Jeanet B. (05-01-2019)
Hallo Henriette, Weer het begin van een nieuwe tocht. Verrassend veel landgoederen en groen en toch dicht bij de stad. Leuk om nog even de zee te zien voordat we de tram terug namen. Bedankt en tot de volgende keer. Groeten van Jeanet B.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen