Zondag
20-01-2019 13:00
Reacties: Annanina s Rust en Diessens Broek
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Hilvarenbeek ( rondwandeling)  afstand 13  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Sjan W. (organisator / kaartlezer)  (20-01-2019)
Ik heb genoten van een heerlijke, winterse zondagmiddagwandeling, waarin we werden begeleid door een prachtig zonnetje. Leuk om nieuwe gezichten, maar ook oude bekenden te zien. Bedankt voor jullie aanwezigheid en graag tot ziens.
 
Reacties deelnemers
Wim S. (20-01-2019)
Allemaal ingrediĆ«nten in deze wandeling, die mij zeer aanspreken. Zoals daar zijn: late aanvang, royaal horeca, prettige afstand, feilloze navigatie. Sjan, bedankt voor dit initiatief. Om een uur of vijf wakker vannacht? Kijk dan even naar de bloedrode volle maan aan de westelijke hemel. Het duurt weer heel wat jaren voor dit spektakel hier weer te zien is. 
Marina P. (20-01-2019)
Was een prachtige dag het het gezellige Brabantse land. Sjan bedankt voor de organisatie en iedereen voor de gesprekken. Tot een volgende keer  
Anneke N. (20-01-2019)
Een echt zondagmiddag wandelingetje met zon en gezellige mensen door het statige gebiedje met de mooie naam. Wat wil een mens nog meer. Sjan bedankt voor de organisatie en het gidsen. toen ik naar huis reed zag ik overigens de bijna volle maan zo halverwege de lucht, prachtig! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen