Zaterdag
06-07-2019 10:20
Reacties: Modern Groen 2, het Bentwoud
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Boskoop Snijdelwijk - Zoetermeer Centrum west   afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Vrank P. (organisator / kaartlezer)  (06-07-2019)
Een dag die mooi zonnig en warm begon, maar waar we wel iets eerder stopten omdat het vanuit het noordwesten begon te regenen en daardoor ook flink afkoelde.

Iedereen was het er wel over eens, dat Bentwoud is echt mooi !!!!!!!!! (voor iedere deelnemer een uitroepteken). Gewoon in alles. Het is best wel uitgestrekt, je kunt er een flinke wandeling door maken. Het is, viel mij op ook slim aangelegd, bij bijvoorbeeld de passage van de HSL kun je zien dat het trace door aanplant van heel veel hoge bomen er om heen heel lang, pas tot je er vlakbij bent, niet zichtbaar is! Het is ook mooi afwisselend, open en dichter aan gelegd. Bovendien op de plaatsen waar ik netjes "geschoren" grasvlaktes had verwacht stonden in allerlei prachtige kleuren en geuren uitbundig wilde bloemen en kruiden te bloeien. Ze laten de natuur waar dat kan zun gang gaan! (weer een uitroepteken).
Ik weet het zeker, we zullen het Bentwoud nog weleens vaker zien langs komen in de agenda, het is gewoonweg niet te missen zo mooi!

En verder,
Ik heb het op afstandmeten.nl nog even na gemeterd we hebben uiteindelijk zo,n 18,6 km. gelopen.
Iedereen weer bedankt voor de gezelligheid en wie weet tot ziens bij een andere wandeling.
 
Reacties deelnemers
Hans K. (06-07-2019)
Vrank Expeditie dwars door het Bentwoud, wat een prachtig gebied, heel gevarieerd. Jammer dat er wat neerslag viel, was heel benieuwd naar het verhaal over de architectuur.

Het rook overig heel bijzonder in de eerste minuten van de bui, het had al zo lang niet geregend.

Graag tot een volgende wandeling. De link is naar een vliegengal die ik bij de laatste stop zag op het bootje.

Hans 
https://waarneming.nl/waarneming/view/175866179..

Mariska S. (06-07-2019)
"Ik weet het zeker, we zullen het Bentwoud nog weleens vaker zien langs komen in de agenda, het is gewoonweg niet te missen zo mooi!" Wat leuk om het verslagje te lezen. Gelukkig komt de wandeling w.s. nog een keer terug. Dan hoop ik erbij te zijn! Vriendelijke groeten, Mariska (afgemeld wegens ziek en niet fit genoeg)  
Hannie N. (06-07-2019)
Geen uitroepteken te veel, Vrank, een leuk thema dat vandaag verrassend mooi uitpakte. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen