Zondag
12-05-2019 11:30
Reacties: Twee dagen Texel, 11 + 12 mei (dag 2)
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt De Koog - De Cocksdorp  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Pieter J. (organisator / kaartlezer)  (13-05-2019)
Hoi Wandelaars,
Wat een fantastisch weekend was dit! Zon, zee, strand, bos en wolken van een 17e eeuws schilderij. Geen spatje regen en allemaal na twee dagen een gekleurd gezicht.
Met een gezellige groep heerlijk op stap geweest. Naast flink ploeteren door mul zand en harde tegenwind, ook momenten waar we in een duinpannetje genoten van de zon.
Het was jammer dat ik de laatste dag last van mijn rug had en de laatste kilometers niet mee liep. Gelukkig nam Reitz mijn taken op voortreffelijke wijze over. Beide dagen afgesloten met een gezellig etentje, waarbij we voor de variatie bijzondere aardige bediening troffen en ook nog lekker hebben gegeten.
De afsluiting in de Texelhopper en de boot naar Den Helder had veel weg van een schoolreisje. Erg gezellig!
We liepen circa 26 en 12/17km.
Met dank aan Ans Veldhuis voor een aantal fraaie foto s.
Tot wandels,
Pieter Jongkind
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Elena R. (14-05-2019)
Bedank Pieter en medewandelaars, ik heb genoten de prachtige wandelingen en jullie gezelschap. Eerste keer Texel maar weet dat ik hier vaker ga komen.  
Reitz J. (13-05-2019)
Aan Pieter en alle medewandelaars, vanuit B & B, Stay Okay, de Cabin, Air B & B op Texel kwamen 10 a 11 wandelaars, om in twee dagen van de Boot het Horntje, naar de Cocksdorp Kaap Noord te lopen. De eerste wandeling was een stevige met een windkracht 5 tegen. We zijn het niet van Pieter gewend, maar de route viel niet om te keren. Stoer gingen we door. Paal 9 bleek paal 10 te zijn. De pauze was desondanks prima. De Texelhopper hebben we allen ook leren kennen. Op Texel moet je een bus echt organiseren. Gewoon instappen gaat niet meer. Toch bleek het een prima vervoermiddel. De tweede dag ging langs de beroemde Slufter. Rustige wandeling met een nadronk in Kaap Noord. Het was allemaal prima. Goed weer, veel wind, ook in de rug. Goed geslapen en goed gelopen. Tot de volgende keer.  
jim m. (13-05-2019)
Bedankt Pieter, Super Weekend. Mooi weer en een erg gezelig groep mensen. Ik heb genoten van. Kan niet beter! Jim 
Jos de P. (13-05-2019)
Pieter bedankt voor de organisatie, het was weer een top weekend en kon niet beter. Dat je de laatste paar kilometers niet meeliep door je rug was geen probleem. Je bleef vrolijk en lachen van oor tot oor. 
Marie-Therese C. (13-05-2019)
Het was een top weekend! Iedereen heel hartelijk bedankt en extra dank aan Pieter voor de organisatie! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen