Zondag
14-04-2019 12:00
Reacties: Weide- en Watervogels in het Diessens Broek
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Hilvarenbeek ( rondwandeling)  afstand 14  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Sjan W. (organisator / kaartlezer)  (14-04-2019)
Heerlijk wandelweer en wederom een prachtig gezelschap. De vogels waren wat minder aanwezig dan ik had gehoopt, daarom ga ik het op zondag 19 mei nogmaals proberen.
Mocht je mee willen, noteer dan deze datum in je agenda.
 
Reacties deelnemers
Kris van W. (15-04-2019)
Heerlijk gewandeld door een steeds mooier wordend gebied. Sommige vogels hebben dat dit jaar nog niet ontdekt, maar dat gaat vast nog wel gebeuren.
Iedereen bedankt. En voor degenen die volgende keer weer meelopen: geniet er van! 
Wim S. (14-04-2019)
Van ver over de oceaan kwamen ze vandaag om aan de prachtige wandeling van deze Grande Dame van de wandelsite deel te nemen. En inderdaad alles was in orde. Mooie natuur, prettige afstand, prima horeca, goed volk. Sjan bedankt voor de organisatie van deze heerlijke wandeling. Allemaal graag tot een volgende keer. 
Wil H. (14-04-2019)
Weer lekker gewandeld vandaag met prima wandelweer en gezellige medewandelaars. Sjan, bedankt voor het delen van de wandeling met ons en de anderen voor de gezelligheid. Groet, Wil 
Henk van G. (14-04-2019)
Dag medewandelaars,
Lekkere, heel ontspannen wandeling gemaakt vandaag. Goede route, lekker weer en aardige medewandelaars. Samengevat een prima middag.
Sjan bedankt voor het organiseren en alle anderen bedankt voor de gezelligheid onderweg. En wellicht tot een volgende keer.
Groeten,
Henk 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen