Zondag
31-03-2019 10:30
Reacties: Groene Wissel 180: Breda
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt NS Breda (rondwandeling)  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Ger S. (organisator / kaartlezer)  (31-03-2019)
Dat was een goed geslaagd rondje Breda. Een leuke Groene Wissel met een prima combinatie van stad en natuur. Goede horeca onderweg met vlotte bediening, lekker weer op de koop toe en wel een heel bijzonder slotakkoord met mijn bierdouche op het terras in het centrum van Breda, maar dat mocht de pret niet drukken. Bedankt allemaal en graag tot een volgende keer.
 
Reacties deelnemers
Ger S. (01-04-2019)
Bericht voor Kees: je kunt via Google geen foto s meer delen. Die service van Google is sinds kort vervallen. Je meegestuurde link werkt dus niet. 
Kees van T. (01-04-2019)
Prachtig weer, goede stops mooie natuur . Eerst langs de a of waterijs daarna Mastbus ,pauze bij de Zevensprong en door het Markdal met het bezette ooievaarsnest en weer terug via de stad voor een afzakkertje en daarna terug naar huis. Bedankt Ger voor de organisatie. Groeten Kees van T. 
https://photos.google.com/share/AF1QipNnvt4GrB6whQ786mdW3niEl6a01RkqlMUJ-1nQ_BEpQkzt..

Wim S. (31-03-2019)
Mooi daar bij Breda, dat prachtige bos en die kronkelende riviertjes. Een vol dienblad horizontaal in de lucht houden terwijl je bukt, dat is natuurlijk ook een helse toer. Maar je hebt de bierdouche als een man ondergaan, Ger. Bedankt voor de uitstekende organisatie. Het was een prachtige dag. 
Marielou T. (31-03-2019)
Hoi Ger bedankt voor het organiseren van deze mooie,afwisselende wandeling in en om Breda. We hebben heel veel moois gezien qua natuur en in de stad qua architectuur. En dat in combinatie met een gezellige groep mensen en leuke horeca. Jouw bierdoop was cultuur, gewoon puur Brabants! Graag tot ziens op een volgende wandeling, groetjes Marielou  
Thea m. (31-03-2019)
Genoten van een mooie Groene Wissel rond Breda. Prettig gezelschap en geweldig wandelweer. Ger dank voor de organisatie. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen