Woensdag
13-03-2019 10:30
Reacties: Struinen door bos en duinen
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt Vogelenzang (rondwandeling)  afstand 21  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Pieter J. (organisator / kaartlezer)  (13-03-2019)
Hoi Wandelaars,
Dat was weer een prima wandeldagje. De weersvoorspellingen waren niet optimaal, maar in de praktijk viel het erg mee. Ik had de route aangepast aan de voorspelde windkracht 7-8b en veel de luwte opgezocht. Dat werkte goed.
Het was leuk om te zien dat de werkzaamheden in de duinen zo goed als voltooid zijn. Een aantal van de oude cementen geulen (sloten) zijn verwijderd en vervangen door ondergrondse leidingen. De aanpassingen zijn mooi in het duingebied verwerkt. Ook de diverse plekken waar de ondergrond is verwijderd om het duin weer te laten stuiven, beginnen mooi in het landschap op te gaan.
Door de aanpassing voor de harde wind kwamen we op plekken waar ik normaal niet loop. Dat maakte het des te leuker.
De matige weersvoorspelling zorgde ook voor een uitgedunde groep, we liepen met ze zessen. Doordat het allemaal doorgewinterde wandelaars waren, was het een hecht en leuk groepje.
De gezellige horeca bij Panneland en op het eind bij Oase maakte het helemaal goed. Bedankt voor de consumpties Jeannette, Annemieke + Jos!
Tot wandels,
Pieter
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Reitz J. (14-03-2019)
Pieter en de uitgedunde leuke groep medewandelaars, deze tocht was volledig de moeite waard. Nummer 199 van Pieter, bijna de 200. Eerst wat regen en nattigheid. Daarna veel wind en ruimend weer. Prima, een prachtige tocht door de savanne en vele duinen van Vogelenzang. Ik plaats een foto van het schone duinwater als reactie. Groet en tot de volgende keer. 
Jos de P. (13-03-2019)
Hoi Pieter en mede wandelaars.Ondanks de furieuze windvlagen die aan ons voorbij zijn gegaan door een andere route te kiezen hebben we van een mooie wandeldag genoten. En na een leuke nadronk bij de Oase was de dag compleet. Zie jullie graag weer volgende week woensdag.  
jim m. (13-03-2019)
Bedankt Pieter, ik heb genoten van mijn 92 wandeling met jouw. Was naar een aarzelend begin toch een Mr Sunshine Day. Super leuk als altijd en ondanks onze kleine groupje toch een leuke dag.  
Annemieke K. (13-03-2019)
Hallo Pieter en alle andere (mee) lopers. Ondanks het slecht voorspelde weer viel het 100% mee. Het was een prachtige wandeling. Mooie natuur, gezellig en met een goede afdronk aan het einde. Bedankt allemaal en graag tot een volgende keer. Pieter vooral veel dank voor de mooie route .. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen