Vrijdag
21-06 t/m Zondag
23-06-2019
Reacties: Wandelweekend Zuid-Limburg
provincie Limburg  vertrekpunt eindpunt Nivonhuis Heerlen  afstand 12-20-16  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Marike B. (organisator / kaartlezer)  (23-06-2019)
Hallo Thea, Marian, Ton, Jeanne, Gerrit, Hillie, Ans en Evelien
Wij hebben heel plezier beleefd aan het organiseren en uitvoeren van dit wandelweekend. Jullie waren een super groep en het tempo zat er goed in.

Heel hartelijk bedankt voor jullie deelname en misschien tot een volgende keer. Hartelijke groeten van Caroline, Carlo en Marike
 
Reacties deelnemers
Marian M. (29-06-2019)
Het was een TOP weekend in vele opzichten ! Uitstekende organisatie door hartelijke mensen. Leuke en gezellige groep. Goede accommodatie om te overnachten en een kok die lekker voor je kookt. De wandelingen zijn heel mooi en bijna alles onverhard met veel kronkelende paden door velden en bossen. Prachtige vergezichten over het heuvellandschap. Dit wandelweekend is een aanrader! Ik heb ervan genoten en ga in oktober weer mee. Medewandelaars hartelijk dank voor het mooie en gezellige weekend. Groetjes Marian 
Jeanne v. (25-06-2019)
We hebben prachtige wandelingen gemaakt met veel afwisseling erin. Bos, stroompjes, bloemenweelde en natuurlijk het uitzicht over de Limburgse heuvels. Het tempo was gemiddeld, soms wat klimmetjes, en voldoende drink- en eetpauzes. Alle lof voor de organisatie! 
Hillie H. (24-06-2019)
Ik kan terugkijken op een geweldig weekend, tot in de puntjes verzorgd. Een echte aanrader. We hadden een leuke groep, prachtige wandelingen en heerlijk eten. Ook het verblijf in De Eikhold was prima!
Zondag zou het behoorlijk warm worden en daarom heeft Marike de wandeling van zaterdag en zondag omgedraaid en aangepast, zodat we zondag een groot deel in de schaduw liepen. Marike weet er bijna alle paadjes dus dat is heel fijn. Bedankt Marike, Carlo en Carolien! 
Evelien B. (24-06-2019)
Het was een gezellig en prima verzorgd wandelweekend in bijna tropisch Zuid Limburg. Ik heb weer genoten van de stijgende en dalende paadjes, maar vooral van de mooie uitzichten. Allemaal bedankt en misschien tot ziens ergens in ons mooie Nederland. 
Thea op den D. (23-06-2019)
Hallo Marike, Carlo en Caroline, Het was een heel gezellig lang weekend met hele mooie wandelingen. Marike je hebt de wandelingen heel goed aangepast aan het weer. Vandaag viel de warmte best mee doordat we veel in het bos gewandeld hebben en omdat het nog wat waaide. De groep was ook heel gezellig. Carlo bedankt voor het lekkere eten en Caroline ook bedankt voor alles. Veel succes met jullie volgende weekenden / weken. groetjes Thea 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen