Woensdag
13-03-2019 10:00
Reacties: Het groene Leiden, Oegstgeest, Rijnsburg en Valkenburg
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Leiden (rondwandeling)  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 15
 
Reactie Ton van het H. (organisator / kaartlezer)  (13-03-2019)
Leuk om weer eens in een bekent gebied te lopen met voor mij bekende en gezellige wandelaars. Jammer dat het slecht weer was en we bijna de hele dag buien met veel wind te verwerken kregen. Na onze pauze in de Haagse Schouw, overwoog ik zelfs om de bus te nemen, maar het klaarde op, en konden we toch onze route alsnog uitlopen. Ondanks het slechte weer heb ik toch genoten van de mooie omgeving en de gezelligheid van de groep. ook wil ik Lies bedanken voor het aangeboden drankje. Heel aardig! Allemaal een hartelijke groet en misschien weer tot ziens op een volgende wandeling. Ton.
 
Reacties deelnemers
Tiny K. (14-03-2019)
Ton leuk weer eens met je te wandelen. Bedankt voor de organisatie en allen bedankt voor de gezelligheid. Groet tiny  
tineke s. (14-03-2019)
Fijn dat ik als reserve meekon en leuk om weer eens met Ton te lopen . Inderdaad een hoog reunie gehalte ...heel gezellig. 
Lies ter H. (13-03-2019)
Ja Ton, het was een geslaagde wandeldag. Iedereen was blij dat je dit voor ons georganiseerd had. Nog een fijne tijd in het westen en hopelijk tot ziens later dit jaar. Groetjes, Lies 
Conny S. (13-03-2019)
Ton bedankt voor de organisatie van deze mooie wandeling. Ondanks de storm en de regen heb ik genoten en vond het erg leuk weer eens een wandeling onder jouw “leiding” te lopen. Medewandelaars jullie ook bedankt voor jullie gezelschap en misschien tot ziens. Groetjes Conny 
Teja van R. (13-03-2019)
Ton, erg leuk om weer eens met je mee te wandelen. En het was er een met een hoog reunie gehalte. Bedankt voor het organiseren. Iedereen tot een volgende wandeling.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen