Zondag
24-03-2019 11:00
Reacties: Het Snorrenhoefpad en het Glindhorsterpad e.o.
provincie Utrecht  vertrekpunt eindpunt Achterveld (rondwandeling)  afstand ca 14 km  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Edward P. (organisator / kaartlezer)  (24-03-2019)
Hoi allemaal,

Het was een mooie wandeldag, het weer, de mensen, de route. Wat ik aan het begin vergeten heb om te melden (ben er 2 jaar uit geweest, dus moet sommige dingen weer even terug ontdekken) was aan jullie door te geven dat als het tempo te hoog zou liggen, je dat gewoon had kunnen melden tijdens de wandeling ..... dus bij deze :-)
Fijne avond en bedankt voor jullie inbreng!
Groet.
 
Reacties deelnemers
idelette B. (24-03-2019)
Fijn Edward dat je de wandeldraad weer opgepakt hebt en wij weer mogen genieten van de door jou georganiseerde prachtige wandelingen, je hebt zeker niets aan enthousiasme ingeboet. Hartelijke groet, Idelette 
Ada S. (24-03-2019)
Mooie paden, prachtig weer, fijn gezelschap, leuke horeca en hele originele boerengereedschaps-kunstobjecten! Bedankt Edward voor het organiseren. 
nel W. (24-03-2019)
Dank je wel Edward Was een mooie wandeling. Mede wandelaars bedankt voor de gezelligheid. En had het ook graag gehoord als het tempo te hoog zou liggen. Vindt het absoluut niet erg om af en toe te wachten. Tot de groep weer bij elkaar is, tenslotte wandelen we met zijn allen. Groetjes aan allen van Nel. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen