Zondag
14-04-2019 10:30
Reacties: Strand Duinen en Kreken
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Rockanje (rondwandeling)  afstand 19 km  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Nel B. (organisator / kaartlezer)  (15-04-2019)
Na een kopje koffie bij Lunchroom "De Jongens" met een fris windje en wat bewolking wandelen we dorp Rockanje uit. Langs de monumentale molen en het meertje het Waaltje dat in het verleden werd gebruikt als genezend modderbad,richting de Strypse Wetering. Al snel kwam het eerste primitieve bruggetje, maar wat een geluk het hek ernaast stond open dus door het hek en niet over het bruggetje. Verder over een grasdijk met uitzicht over de wetering waar vele ganzen zwommen. Inmiddels was het zonnetje gaan schijnen. Via een graspad en bruggetjes richting het museumwinkeltje/restaurantje. In het winkeltje verkochten ze allerlei ouderwets snoepgoed w.o.borsthoning. Na de koffie,thee en chocoladermelk met zelf gebakken koek en met zakken borsthoning gezellig nakletsend over het leuke oude winkeltje verder gelopen richting Annabos. Via het Annabos richting Quackjeswater door de Duinen van Voorne naar het strand. Na 2km over het strand gelopen te hebben bij restaurant Badlust afsluitend wat gedronken en daarna naar de auto s. Medewandelaars allemaal bedankt voor deze fijne wandeldag. Gr. Nel
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Jolanda B. (15-04-2019)
Een verrassend stukje mooi wandel en vogelgebied rond rockanje met een koffieshop bij een zeer leuk museumpje. Alle medewandelaars bedankt voor de gezelligheid en Nel in het bijzonder voor de goede organisatie. 
Truke van de K. (15-04-2019)
Weer een vakantiedagje in een verrassend gebied met fijne medewandelaars. Nel bedankt voor de goede organisatie! Tot wandels. 
Ans T. (15-04-2019)
Hoi Nel Bedankt voor de leuke wandeldag en ook de hele groep bedankt. Tot een volgende wandeling. (Leuke foto van de kippekontjes) 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen