Vrijdag
12-04-2019 10:45
Reacties: Zoetermeers Rondje
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Zoetermeer (rondwandeling)  afstand 22  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Loes van G. (organisator / kaartlezer)  (12-04-2019)
Het was een mooie wandeldag, met behoorlijk veel zon en een frisse wind. De Zoetermeerse plas lag er rustig bij. Op een zonnig terras even uitgerust en via het moerassige Prielenbos met uitzicht op de Meerpolder en piepkleine jonge eendjes naar het Buytenpark gewandeld. Daar kwamen we nog wat wegspringende schapen tegen en overvliegende ooievaars (in paringsdans?). Na een pauze in het Westerpark, waar we toch maar binnen zijn neergestreken, zijn we al slingerend weer bij het station uitgekomen. Bedankt wandelaars voor de gezellige sfeer en de cappuccino en thee bij deze eerste door mij georganiseerde wandeling!
 
Reacties deelnemers
Wariza S. (12-04-2019)
Inderdaad Loes en mede wandelaars, bedankt voor deze mooie dag, ik heb met plezier gewandeld. Goed gedaan Loes!! 
Dick Z. (12-04-2019)
Loes bedankt voor deze uitstekend georganiseerde wandeling. Ga zo door zou ik zeggen. Het was heerlijk zitten op het terras aan het meer. Het leek wel zomer. Ik heb genoten van het prille groen, de mooie bloemen en de vele vogels. Tot ziens bij een volgende wandeling. 
Lenie B. (12-04-2019)
Loes bedankt voor deze mooie wandeling! Niet gedacht dat Zoetermeer zo groen zou zijn. Heerlijk weertje en gezellige medewandelaars maakten het een topdag. Tot een volgende keer!  
Willem der K. (12-04-2019)
Hallo medewandelaars, een verrassende groene wandeling rondom Zoetermeer. Het was een fijne wandeldag , mede door de perfecte organisatie. Loes, nogmaals bedankt, ik heb genoten. Ieder bedankt voor de gezelligheid en tot ziens bij een volgende wandeling. Groeten, Willem.  
Ine D. (12-04-2019)
Hoi Loes, Wat een gezellige wandeling was dat . Heerlijk in het groen prachtig hoor!!!! Auto stond onder het tunneltje door ,dus goed gegaan hoor. Groetjes en bedankt tot de volgende wandeling. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen